AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak na kom su imali priliku da vide prvi poljubac Miljane Kulić i Darijana Radomirovića nakon što je čestitao Lazaru Čoliću Zoli u uživo emisiji rođendan.

Čestitali smo rođendan Zoli, nadamo se da je on video i tu je spontano pao naš prvi poljubac. Rekla mi je da mu je rođendan. Možda može da se shvati kao provokacija, ali onaj poljubac, bio je spontan i drag, ali svaki sledeći mi je bio draži - rekao je Darijan.
Mnogi su mislili da se vi šalite, kaže Jelena: "Ljubavi ali u k" - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne intresuje me šta ona priča. U štrajku ste. Vaša ljubav je neviđena, a niko je video nije. Ova tvoja moralna dron**lja voli - rekla je Miljana.
Ja sam podrška sutra njihova, hoću da podržim ovaj par. Ona je partnerka koja je pokazala da je vezana za partnera, porodicu i svoju vezu. Mislim da može putem ljubavi da utiče na tebe - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam juče pravila šou, sprdala sam se sinoć Uroš bokser, koji se oslovljavaju sa: "kume", ja sam pravila šou. Ja sam mu zamerala što nije pažljiv, ne pita me da li sam jela, a jede. Mene je osvojio poklon za Dan zaljubljenih, ja sam na njega gledala kao na idiota koji ne zna koliko dece ima. Zabavan je, pozitivno je lud, svakog dana mu govorim da ako budemo izašli zajedno, naravno da će pre svega postati dobar otac da bi bio u odnosu sa mnom. Rekao je da neće da mi tera inat, a prihvatio me je kao šoumena, krenuo je od jutros: "Marbelja će nam biti podrška", a zna šta će biti u kazinu. Odmah je počeo sa tim provokacijama, a onda novokomponovane pesme. Počela sam da plačem, podsetio me je na prethodni odnos. Opasan je manipulator, i on je prošao mečki kroz du*e - rekla je Miljana.
Ona je lakoverna i povređena, ja sve vreme obraćam pažnju više na osećanja, njoj ne treba hrana ni ništa. Stalo joj je, želi pažnje što više i više - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre mi je rekao da sam ušla taktički sa njim jer je Elitovizija parova - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.