AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci ove noći rešetaju svojim intrigantnim pitanjima. Rajačić i Kačavenda ušli su u žestok sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš o čemu se radi, mislim da je ružno da se Jovani nabeđuje da joj neko ovde nije prijatelj, mi smo se zezali kad smo rekli da je sisojka mlitava, to smo se našalili Đedović i ja -rekla je Maja.
Ja nisam rekla da mi to smeta znam da to nije bilo iz loše namere
Maja je rijaliti igrač koji je jako dobro plaćena za svoje sprdnje a Jovana je kažnjena zbog svega toga od strane učesnika, gledaju je kao klovna. To nije samo zbog kokoške, predusilo je milion gluposti -rekao je Rajačić.
Mi smo svi rijaliti igrači a on je probušeni kondom to je samo da bi dogurao do 14%. -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Oćeš da vidiš kako dobro bušim, nisam probušeni kondom, što te to boli, ja nisam to što ti tvrdiš ovde, ajde u wc to ti je nova fora, drugi sam koji je poslao u wc -odbrusio je Rajačić.
Meni ne smeta kako ona mene zove, ja sam to davnih dana prihvatila, nego to njemu smeta, ja ne razumem zašto mu to smeta -rekla je Jovana.
Kad vidim da je ona zbog sebe pravilna u životu i da ima neke normalne stavove, meni se to dopada i takve devojke jedino volim -rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.