AKTUELNO

Haotično!

Bojana Pavlović i Anđelo Ranković ušli su u sukob zbog provokativnog oblačenja njihovih devojaka. Zameraju jedno drugom pritisak koji stvaraju svojim partnerima zbog njihovog stila oblačenja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je zamolio svoju partnerku da ne nosi kreaciju koja se njemu ne sviđa, to je po meni odvratno, on je kulturan dečko koji ne voli provokativno oblačenje, voli da bude zatvorena kao časna sestra. Anđela je poludominantna osoba, ja sam u toj vezi dominantnija, to ja pričam. Anđela ako voli da se oblači provokativno ja nemam ništa protiv toga - rekla je Bojana.
Moja devojka se i dalje oblači provokativno, ja mogu da joj kažem šta mi se ne sviđa, ali ona to ako ne želi ne mora da usliši. Ja je ne teram ni na šta. Vidim da ima partnerki koje nose po mesec dana istu garderobu i samo smenjuju bez da operu neke stvari -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

A kako je tvoja devojka izašla na Elitoviziji, ona je totalno časna kao? Nemoj da morališeš, pileća nožice. Ja nikada nisam imala toliko mlađu devojku i pokušavam da se prilagodim uz njene godine, meni ne smeta kada se ona oblači provokativno već joj samo možda dam smernicu kako bi trebalo, ali ona uvek uradi po svome -odbrusila je Bojana.
Kad smo izašli da nastupamo pevali smo "Pare, pare", modelsice su se tako oblačile, a tema je bila maskenbal, pa sam ja iznela zadatak. Moj stil je sportski i nosim samo kačkete i trenerke, ovo je bilo samo zbog šoua - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.