AKTUELNO

Udarila na njih!

U toku je anketa u kojoj učesnici trebaju da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš svi smo videli šta je sve spreman da uradi, kako bi se dodvorio narodu. Ima tu neku karakternu lošu osobinu, ljubomoran si i sujetan i na parove ovde. Drugo mesto ću navesti Kačavendu, ovde govorite kako je ona sujetna na parove, na ženski rod, treće mesto Snežana, pokazala je sujetu, tim nekim lažnim ciničnim kezom kada se Miljana vratila kući, pokazala je sujetu i veliku ljubomoru. Četvrta osoba Slađa. Peta osoba Nikola Lkaić, pokazuje sujetu prema svima, menja mišljenje, pokazuje sujetu to non stop gleda u sat kada će da ga prozovu. Sledeći par Anita i Anđelo, koji su fejk, pa neka se oni dokazuju kome moraju. Par koji ne podnosi kada se argumentima i činjenicama bilo ko obrati - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih rekao da nisi sujetna da jedan dan nosiš ženske gaće, ali pošto svaki dan nosiš muške, onda nemamo o čemu da pričamo - rekao je Anđelo..
Sujetna je Maja kada su u pitanju ankete, gd ene može da shvati zašto narod ne vidi da je najbolja, Boža Džons je sujetan na sve Malivuk ću nazvati monstrum, neko ko nije sposoban sa toliko godina da ima svoje mišljenje, mnogi su je odbili, velika majka koja bi se sa svima je*ala, a niko je neće. Samir sledeća osoba, svaki dan ima potrebu da se ubacuje, sledeća osoba Darijan, sledeća osoba je Aneli, pokazala si sujete, ali nije strašno. Janjuš kada je otišao ništa nisi pokazala - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.