AKTUELNO

Emocije rastu?!

Predstavnik sedme sile naredno pitanje postavio je Stefani Grujić.

Više puta si istakla da ti je sa Munjezom lepo u vezi, ali me zanima zbog čega stalno plačeš - pitao je novinar.
Zbog celokupne situacije koja se desila sa njim. Sada je sve u najboljem redu, ali to što se izdešavalo i sa Sarom i sa drugim devojkama, to me ubija, stalno razmišljam o tome...Kada on ustane za crnim stolom i kaže da ja jurim za njim, ja sam u većini slučajeva taj odnos završavala, a ispada da je on završio, pa onda priče da je zaljubljen u jednu, drugu, treću, a sa mnom je - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' možeš da imaš mira sa čovekom koji je išao, kako kažeš, od jedne, druge, treće i da li možeš da imaš poverenja u takvog čoveka - pitao je novinar.
Posle svega poverenja nemam, ali sam dala šansu tom odnosu. Lepo mi je, zaljubila sam se - rekla je Stefani.
Čuo si šta je Stefani rekla, čuo si da se zaljubila, da li si ti zaljubljen u nju i kakve su tvoje emocije prema njoj - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je ova tema pokrenuta posle mog izlaganja kod Džastina, rekao sam šta sam imao. Meni se ovde nameću neke priče, kao: "Sviđa ti se ona, njoj se sviđa ovaj". Nemam opravdanje za moje postupke, ja sam rekao da sam došao da se zezam ovde. U zadnjih par nedelja sam posmatrao situaciju i shvatio da neću da budem sa njom da joj ne bude teško, nego zato što mi je sada lepo - rekao je Munjez.
Ti si svestan da mnogi komentarišu da si ti samo zarad kadra ušao u vezu sa njom, ali isto tako si ti krivac što mnogi imaju takav stav - pitao je novinar.
Naravno, nemam ništa protiv da neko ima takav stav. Neka gledaju malo u svoje dvorište, ima pravo da misli svako na osnovu mojih postupaka - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.