AKTUELNO

Da li će ga Jovana poslušati?!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', a voditeljka Ivana Šopić ove noći je tu da raskrinka sve spletke učesnika. U ovom video-klipu radi se o Jovani Cvijanović koja otvoreno flertuje sa Urošem Rajačićem. Voditeljka je dala reč Urošu Rajačiću.

Nema šta, slatka je Jovana, samo mora da se unormali. Mislim na tu Zejnu i to, dobila je ona spisak normi koje treba da ispuni. Moji zahtevi su da prvo poštuje ljude koje treba da poštuje, ako je Ša dobar sa mnom neću da čujem uvrede, Janjušu u ovoj situaciji ne može da radi takve stvari. Ja se nisam zaljubio - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sad mu ništa ne fali, ali rano je da pričam o bilo čemu. On priča da ja nisam normalna, ali da nisam normalna ne bih mu se dopala - rekla je Jovana.
Oni su meni top, top, top, ja mogu da pružim podršku, ako hoće Siki da se zameni sa mnom u izolaciji. Meni su oni top, ja dajem Blagoslov - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je večito kontradiktorna - rekao je Uroš.
Ja u poslednje vreme provodim malo više vremena sa Urošem, mislim da mu je postalo malo dosadno, mislim da je spreman da uplovi u vezu. Mislim da bi je vratio u normalu - rekao je Aleksa.
Gospođi Jovani mislim da bi trebalo da posle takvih faca i milionera, bude sa Urošem. On njoj prvo mora da objasni čime se bavi, pošto ona ništa ne razume.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.