AKTUELNO

Šok!

Milena Kačavenda sela je u pušionicu sa Bojanom Pavlović i Anđelom Šparavalo, te je tom prilikom započela priču o Nikoli Lakiću i njegovom odnosu sa Anom Ćurčić.

Aj što je tužila Zvezdana, što sam mislila da neće da uradi, jer po meni to nije normalno, mene je tužila, Đedovića je tužila, a za Lakića...Jednom da ga je pomenula. Da ti kontaktiraš nekoga i kao: "Ne sviđa mi se kako si plivala kroz rijaliti", to mu je kao razlog što se okrenuo protiv nje?! A pre nego što je ušla ovde, on joj piše i deli joj savete - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa je l' si ti normalna?! Pa Lakić je muvao na početku Anđelu - rekla je Bojana.
Ja sam otišla tamo na fontanu, bila sam bez šminke, on mi kaže: "Ja moram da ti kažem nešto...Ti mene mnogo podsećaš na moju Coku tako bez šminke", pa mi je stalno pričao da mi lepo stoji haljina, pa ovo, pa ono. Kada je bilo kao koga bi oženio, on je rekao Mionu i Anđelu - rekla je Anđela.
Mi smo tada bili zajedno u Odabranima. Mi smo bili nedelju dana tamo i prva dva dana smo bili u okej odnosima i drugo to veče je bila emisija kada je on skočio i kao napao me. A ta dva prva dana se motao oko Mione i tada u kući, ja sam to rekla, on je rekao da lažem, on je sa mnom pričao i još je neko bio tu, rekao je da je bio sa nekim i da su mu rekli da treba da se smuva sa Mionom jer mu je to dobra priča. Pa je izvrnuo i rekao mu: "Pripazi na nju, držite se zajedno". Ma pazi, ko kada bi meni neko rekao: "Drži se za Janjuša"?! Što bi se neko držao s nekim - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mesec dana bio dobar s tobom, a onda se odjednom okrenuo - rekla je Anđela.
On je samo predstavljen kao fudbaler, Nikola Lakić. Sa mnom koliko je pričao, nije pomenuo da Anu poznaje. I tek kada su moja izlaganja došla na minimum, kada sam ja sve ispričala, onda je bilo da ispriča. Kao što je ušla ona Gaga, ona je sama rekla da je kratko radila kod nje. Ona mi je isto rekla: "Videli smo se kod Ane u salonu, ja sam tamo bila kozmetičar", nisam se devojke uopšte sećala - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.