AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', a voditelj Milan Milošević podigao je Žanu Omniu i Milenu Kačavendu kako bi isterale stvari na čistac.

Milena otkud to odjednom Žana potencira majka i tako dalje? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ježim tih tema na decu, ja imam decu i moju decu niko neće dirati. Meni je to jeza ozbiljna, da se tako komentarišu deca - rekla je Milena.
Ja nikada ničije dete nisam komentarisala, onda kao žena ne znam kako mene ne razumeš - rekla je Žana.
Meni tu temu nećete nametnuti ni po jednom osvnovu. Ja se zgrožavam, muška, ženska deca - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pomenula to lažni tata, kada je pila kafu sa mnom svaki dan. Ja sam se izrazila na pogrešni način Mileni, ja nikada nisam videla da se smejala tako, ali odlično znam šta Milena priča u vešeraju, pa šta priča ovde. Ja ljudima dajem šanse, izjavila je ovde da sam ja nekoga jurila da pušim cigarete. Ja sam ovde ušla sama, izlazim sama, ne tražim advokate i branitelje. Ja ne sedim sa ljudima za koje mislim da su dupljak, ja i ona možemo ovde da komentarišemo, teške reči nisu pale, jednom mi je rekla od*ebi, ja sa njom nisam čuvala ovce - rekla je Žana.
Ona je posle nominacija 4 dana dokazala da je dupljak, pričala je da se ja smejem dok stvoju decu psuju - rekla je Milena.
Da li ona igra ovaj rijaliti kako igra, ne znam, ali neću da dozvolim da neko ko me poznaje 3 meseca, priča neke stvari o meni. Ja sam sve u životu, ali glupa nisam. Ja na sva pitanja koja dobijem mogu da iskoristim pozitvno ili negativno, ono što je meni čudno, da je sa mnom sedela svaki dan, do momenta do kad njih dvoje nisu ušli ovde. U više navrata je Ivan pozdravio njenog muža, ona je njega upoznala ovde, ali ne može me nazivati dupljakom - rekla je Žana

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja tebi loše uradila? - upitala je Milena.
Mene ti ne zanimaš, ti si ovde prva pričala o meni, a ne ja o tebi. Kada su govorili da je ženo mrzac, mislim da nije nego da je klasična majka sinova. Itekako je pristrasna kada komentariše muškarce, ja imam žensko dete i imam veću vrstu empatije prema ženama. Ja nju razumem ona ovde selektivno gleda žene, kao da bira snajke - rekla je Žana.
Ti si budaletina jedna, ovo prelazi granice sve. Jel si ti normalna? Otkači se od mene seljanko jedna, šta pričaš namećeš mi priču sa decom, odakle ti priča ja biram snajke, jel si ti normalna uopšte? - upitala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se povraća - rekla je Milena-
Tebe su komentarisali da si ženo mrzac - rekla je Žana.
Ko kaže da sam ti komentarisala mačinstvo? - upitala je Milena.
Ja sam rekao od samog starta da se Milena promenila, ćućuri po ćoškovima, apsolutno mislim da se Milena priklonila Ivanu Marinkoviću - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nikome nisam ustajala i dirala dete, kada je priča vezana za Marinkovića i Žane, ja sam tu bila neutralna - rekla je Milena
Lakić beži od teme konstantno, hoće da okrivi Milenu za nešto, ovde su neraščišćeni računi. Ja Žanu zgazim, ona može samo da skače ovde - rekao je Ivan.
Čovek ne vodi računa o svojim najmilijima, a ne nešto drugo - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prekidamo svaki kontakt - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.