AKTUELNO

Šok!

U toku je raspodela budžeta Mensura Ajdarpašića. On je naredni budžet udelio Vanji Živić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja, mali budžet za tebe. Dobra je devojka,trenira. Zajedno smo treniralio. Nisi loša osoba, sve najbolje mislim o tebi - rekao je Mensur.
Snežo, nek si živa i zdrava, mali budžet. Svađa sa Dariom mi se ne dopada, ja nemam šta da ti zamerim iz odnosa sa mnom - kazao je Menusur.
Moram da prokomentarišem ovo - kazala je Sneža.
Ja sam ovde da kažem šta mislim, a vi niste u obavezi da mi bilo šta kažete - rekao je Menusr.

Foto: TV Pink Printscreen

Podela ti je uspavanka. Mnogo si kontradiktoran. Daješ ljudima mali budžet, a govoriš im sve najlepše. Govoriš da ne može čovek da se promeni, a za sebe si prvi rekao da si se promenio. Onda dolazimo do toga da si ti zapravo jedan folirant - kazala je Sneža.
Snežana, od*ebi više - dodao je Ivan.
!Kad šišaš šiške, nemoj da kriviš glavu, jer ih ukoso kratiš - kazao je Aleksa.
Popušio si k*ac za četiri hilajde, šlihtaš se Mensuru. Kako te nije stid?! - dodala je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakiću, mali budžet. Okej si mi, ne dopada mi se način na koji Ivan i ti funkcionišete, ali to je vaša stvar - kazao je Mensur.
Stefani, tebi ide mali budžet. Dopada mi se što si verna Munji i vidi se da si iskrena prema njemu u svakom smislu. Munjo, tebi ide mali buidžet takođe. Istakao si se ovde, komentarišeš jasno i glasno. Zamerio sam ti neke stvari i rekao ti šta mi smeta, ali do koske jedino mogu da zamerim do koske kada me neko uvredi, a ne izvini mi se za to - kazao je Mensur.
U fudbalu imaš sportske novine. U naslovu kad stave ''krenuli, pa stali'', to je tvoja podela. Mislim da je to tvoja greška, inače mi se sve dopada - kazao je Munja.
Teodra, mali budžet ide tebi. Što se tiče tvoje veze sa Bebicom, mislim da nećete uspeti - kazao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, mali budžet. Naporna si često, ali jako simpatična. Ljudi koji se druže sa Mićom nemaju svoj stav - kazao je Mensur.
Da li ti misliš da ja kao majka troje dece nemam svoje mišljenje? Ja sam neko ko je tebe poštovao od prvog dana. Ispoštovala sam te kao osobu i rijaliti kolegu. Nisam očekivala ovo od tebe. Sklanjaš se ovde dok te vređaju razne balavice. Pokazao si da nemaš nikakvo poštovanje prema meni. Ja imam decu, a i jedno od moji deteta je mlađe pod tebe i uspešnije, takođe. Boli me ku*ac šta ćeš mi reci. Pi*am ti se na tvoj budžet. Uzvratio si Ša velikim nepoštovanjem Nisi me ispoštovao, o tebi više nemam lepo mišljenje. Sa mnom više nemaš komunikacuju. Od danas u Pabu sklanjaj od sebe - upitala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.