AKTUELNO

Ne štedi reči!

Ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić naredni srednji budžet dodelio je Nenadu Macanoviću Bebici.

Bebice, srednji budžet, ti praštaš kao Bog. Ne znam kako bih te definisao, ti si jedno čudo. Možeš da izdržiš ono što možda niko ne može. Grešiš dosta, to je neizbežno. Iskreno mislim da Teodora neće biti sa tobom, vezala se za tebe, ima emociju prema tebi, nije istina da te ne voli, voli te, ali ne dovoljno - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić, mali budžet. Nisam imao prilike da sretnem dečka poput njega. Nije neobrazovan, činjenica je da je završio neke škole. Ima šlifa, komentariše dobro. Njegovo ponašanje bi bilo mnogo bolje da se zeza, komentariše, šali, ali u granicama normale. Da, ono što je on, ne nameće drugim ljudima, da ne provocira i da ako si bio prijatelj Aneli, budeš onda prijatelj do kraja! - rekao je Mensur.
Ti i ja nikada nismo imali veći sukob, jednom smo se posvađali zbog Aneli. Mensur me nikada nije opsovao, uvredio i nikada mi loše nije ništa uradio. Ja sam Aneli prijatelj bio pet meseci, ne mogu da budem prijatelj osobi koja mi psuje mamu - rekao je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, srednji budžet. Ja je poznajem, sa tvojim Takijem sam mnogo dobar, gotivim ga i on mene. Što se tebe tiče, ove sezone komentarišeš i grešiš mnogo. Mislim da treba da popustiš kada je Janjuš u pitanju, ne treba da gaziš po svaku cenu. Ne ubacuješ mi se, ne dobacuješ mi - rekao je Mensur.
Ovo je najbolja podela budžeta, direktno, bez ikakvih uvreda, verujem da je to tvoje mišljenje. Neko si ko je pokazao lepu i iskrenu promenu. Znam da si dobar čovek, moj Taki te mnogo gotivi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković, srednji budžet. Ti si pristojan, o tebi je tvoja porodica vodila računa, verujem da je tvoja majka izuzetno dobar i kvalitetan čovek. Tvoja suština nije loša, ali ne smatram da si takav kakvim se predstavljaš. Ne mislim da si baš toliko fin, pristojan i kulturan. Video sam tvoj odnos sa Matorom, bilo koji drug i da sam loš, ja moram prema tome što je bilo nekada, da imam poštovanja - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.