AKTUELNO

Nije mu prećutala!

Ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić nastavio je sa raspodelom budžeta, te je naredni dao Jovani Tomić Matoroj.

Matora, srednji budžet. Znam te po rijalitijima. Ne žalim te, a znaš zašto?! Ja ti ne bih reč jednu rekao da ti ne znaš kakav je neko, uđeš u odnos, vidiš kakav je i voliš i ide dalje, reč ti ne bih rekao. Ali, kada ti vidiš da ide odnos sa jednim muškarcem, pa sa drugim muškarcem, pa sa tobom u kombinaciji, pa opet neki odnos. I posle ti kriviš Anitu, za šta?! Moraš da neke stvari. Ja sa ženama ne mogu da se svađam, one mi nisu rivali. Evo sa Bojanom je bila svađa bez razloga, ali ona će da ide na sud da dokaže neke stvari, ne zbog para, već da vidi da nešto može, ali - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti ćeš isto za te pretnje, kao ti me negde čekaš i to - rekla je Bojana.
Bora Terzić veliki budžet. Reč ti jednu nisam rekao kada se desila ona situacija koja je bila u bazenu, gde si ti stao iza tvoje devojke, svaka čast. Ja ti to ne zameram i razumem te. Ti si se pristojno i fino izvinio, iskreno ti je bilo žao zbog toga. Nakon toga, ti nikada nisi pogrešio prema meni, nikada me nisi opsovao i uvredio. Imaš poštovanja prema meni i hvala ti na tome i hvala ti što si mi pomagao. Mnogo vređaš, mnogo psuješ, mnogo se zalećeš - rekao je Mensur.
Ivan Marinković, srednji budžet. on je neko ko ove sezone tu, imao sam priliku da te upoznam. Nisam te znao, ali nisam imao priliku da te upoznam. Ozbiljan si igrač. Moram reći da imaš ozbiljna zapažanja, odličan tajming i momente. Zaboraviš malo na rijaliti, često se zaneseš, ali znam da svako ko uđe u raspravu sa tobom je 50 odsto izgubio, a 50 odsto ima priliku da izgubi. Tipičan si i klasični rijaliti igrač. Nisi naivan. Smatram da si doživeo veliko razočarenje stekao nakon braka i da te je to povredilo i da kada si dalje krenuo, gubio si se u nekim stvarima. Bez sujete, dosta vas ima manje više kvalitete, vidi se da si u svoje vreme bio šmeker i dan danas se vidi da si bio gradska faca - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je ovo bitno, jer je ovo retka situacija da se tvoje mišljenje čuje. Nikada se nismo upoznali. Prošle godine si se provlačio kroz sezonu, a peticu sam pratio. Bio si poznat, osim tvojih komentara, bio si u vezi sa Milicom. Ta veza nije valjala, nije mi se svidela. Da o tebi kažem najlepše moguće, ne mogu jer te nisam upoznao, ali moram da poštujem tvoju istrajnost - rekao je Ivan Marinković.
Aneli, srednji budžet. Ja sam tebe ovde najviše komentarisao, najviše puta. Ovog puta neću, gotovo! Smatram da si folirant i da samoj sebi ne veruješ u neke priče koje sama pričaš - rekao je Mensur.
Po čemu sam ja folirant?! Na osnovu čega si zaključio da sam folirant - pitala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila si srednji budžet...Možda ja grešim, ali mislim da se najbolje ne snalaziš u nekim svojim situacijama - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.