AKTUELNO

Izazvala ga na megdan!

Sledeći Darkov sagovornik u Šiša Baru je Aneli Ahmić, ona je iznela nove šokantne detalje o bivšem mužu Asminu, dotakla se njenih i Janjuševih hejtera, pa oplela po Urošu Staniću!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Aneli? Kakav je odnos sa Janjušem? -pitao je Darko.
Dobro sam Darko, čistim, perem i kuham ali za novu ljubav. Kad se vratio bio je katastrofa Janjuš i mene je to baš pogodilo. Udarili su mu hejteri na porodicu, na sve sveto, oni nemaju ništa, ni srca, ni duše. Po Janjušu se udara zato što se pomirio sa mnom, kad sam čula šta su sve izgovarali o njemu dok je on bio na pomenu meni je to odvratno. Nas niko ne može srušiti, mi smo samo jači i jači. Za Asmina da ne govorim, on kupuje te njegove potrčke, ja znam kako on funkcioniše. On se čuje sa svima, uvlači im se. Kad je trebalo da se svedoči ranije na sudu on je uvek potkupljivao ljude. Ja znam šta on radi u ovom trenutku, samo gleda nas, on je danas samo čekao da se uključimo i da nas gleda, on je po ceo dan na telefonu. Uvek mi je govorio da ga snimam sa nekim lambom, uvek smo se sprdali, bolje meda u lambu nego mršavko u tramvaju. On dečko ima 5 lažnih profila. Ja i dalje apelujem da dođe na klupicu, neka sedne i da rešimo sve, pa da vidimo šta je istina. Na kraju krajeva možemo i na poligraf pa neka se sazna istina. Dosta sam ga štedila, dosta sam ga predstavljala kao dobrog oca, uvek sam se trudila da nađem nešto dobro u njemu. Tako sam uvek kroz život uvek videla nešto lepo u svemu. Tako da ako je takav mangup neka dođe da se suočimo. On ode na bauštelu čovek i tako dođe, ja odma znam šta je radio, koristio je te neke opojne supstance. Ja ga odma provalim zato što ulazi polako, a ja ga čekam sa ručkom. Ako ne dođe ovde, ja sam onda pobedila, znaće se šta je istina. Go*no je zaslužilo najgore. Ovo što je uradio Janjušu je za mene dno dna. On da je pravi otac nikad ne bi uzimao dete u usta. Sad ako je on ponekad okupao Noru i presvukao jel treba da mu se naklonim, to se valjda podrazumeva -rekla je Aneli.
Čak si rekla da Asmin ima sina, dok on to demantuje, šta kažeš o tome? -pitao je Darko.
Dokazaćemo da ima i drugo dete, samo Sita neka pošalje sve dokaze, on je meni slao slike sa njegovim sinom, to sve imam na telefonu. Meni je Mustafa potvrdio da ima dete, to je bilo dva meseca nakon što sam rodila Noru. Mi smo pisali par puta da idemo da ga vidimo. Sram ga bilo ne znam gde će mu duša -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na priče da si išla kod baba Zejne, to što priičaju Jovana i Maja? -pitao je Darko.
Neću više da pričam o njima, nisu mi zanimljive, pokušaću da se naštelujem da ih više ne primećujem. To su notorne laži, zar ja izgledam kao osoba koja baje nešto -dodala je Aneli.
Šta kažeš o Uroševim napadima na vas? -pitao je Darko.
On je lažov, celu kuću maltretira, stalno me provocira, jako je dobar glumac. Samo ide i sve maltretira i onda kad mu neko nešto kaže on odma prebacuje na to da je žrtva, dečko je totalno bolestan, više ga neću komentarisati. Maja, Jovana i Uroš više ne postoje za mene u rijalitiju. Smeta im moja pojava, voleli bi da me izbace odavde, ja ne znam šta je u pitanju, da li ljubomora ili nešto drugo ali me ne zanimaju -odbrusila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.