AKTUELNO

Pala priznanja!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuju su Šan, Tamara, Darijan, Majčica, Vivijen

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Gačića, mi se družimo od početka, korektan dečko, o njegovom trouglu da je hteo nešto sa njom on bi to već ostvario, verujem da ima neku curu napolju i da razmišlja o njoj. Mislim da ga neće čekati ako sve ovo radiš ovde, on je rekao da bi je je*ao zato što ga podseća na bivšu ženu. Teodorin i Bebičin odnos je fejk, ušla bi sa njim da bi ostala što duže, misli da ga ne voli, ali se on u nju zaljubio, njima je najbitnije da li se neko smejao, koga za to boli ku*ac. Šaljem Teodoru, ostavljam Gačića -rekao je Šan.
Spavala sam sa Gačićem u krevetu i tu ništa nije bilo, tu je pokazao svoju muškost. Mi smo razgovarali ispod pokrivača i on mi je rekao za u devojku da se nada da će biti sa njom. Vredan je, dobar i kulturan, u spoljnjem svetu ćemo se družiti. Što se tiče mene i Teodore mi smo jako bliske, vidim u njoj dobrotu ali voli da koketira, ne bih da komentarišem dublje odnos sa Bebicom. Ostavljam Teodoru, šaljem Nemanju -rekla je Tamara Tiktok.
Ja Teodoru ne gotivim, simpatična si mi kad raskineš pa baciš flert sa Urošem, ti voliš Bebicu pa te to izjeda što si sa njim. Što se tiče Gačića mislim da je jako dobar dečko i mislim da me gotivi, u poslednjih mesec dana me hvata za ruku i vuče me dole da ćutim, ali to radi iz dobrog čina. Pokazuje da nije toliki rijaliti igrač. Sačuvaću Nemanju, šaljem Teodoru -rekao je Darijan.
Nemanja je čist, uredan, dobar dečko, meni se ne sviđa ovo sa Teodorom, vidim da rastura ovde neke veze. Najviše ga cenim ovde. Za Teodoru reći ču da sama zna šta mi kaže u svađi, želim ti svu sreću, sve reši sa svojim Bebicom, Nemanju ostavljam -rekao je Majčica.
Nemanja voli da me zeza, nismo u nekom konfliktu okej smo, što se tiče Teodore i sa njom sam dobra, uvek glasam za ljubav, ostaviću Teodoru -rekla je Vivijen.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je jedan veliki manipulator i spletkaroš, nema opravdanja da se nesvesno rade neke stvari, mislim da je jako proračunata, prodala se ovde za dve kamere i tri paštete ali mislim da nije loš lik. Gačić i ja nismo imali prilike da se družimo, zaključio sam da je dobar i zdrav momak, solidan je govornik tako da ostavljam Teodoru, poslaću Gačića -rekao je Uroš.
Mislio sam za Nemanju da je ljiga i gnjida, ali sam video da se promenio, izbegava da se druži sa nekim ljudima sa kojima im je zabranjeno, on je pedantan, voli da se kreće, nemam ništa loše da kažem za njega. Što se tiče Teodore ja ne mogu da smislim devojke koje su se istetovirale i glume neke mafijaše, ceo odnos sa Bebicom ti je fejk,tu je kriv Bebica, on je dozvolio da ga maltretiraš -rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.