AKTUELNO

Šok!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lejdi Di, kako bi dala sud o Nemanji Gačiću i Tedori Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gačić je super momak, lepo se ponaša, jedina zamerka je što preglasno priča. Sa Teodorom gotovo da ne razgovaram, ali ipak nemam nikakav problem sa njom. Ona radi jako ružne stvari Bebici. Ja sam bila prisutna kada je Gačić dodirnuo Tamari nogu pred njom, a ona re rekla:''Eto, mora on nogu da joj dodirne''. Nema potrebe da reaguje tako, ipak to može da se protumači loše - rekla je Lejdi.
Što lupaš gluposti? Baš preteruješ - dodala je Teodora.
Ona ima neke simpatije prema Nemanji, ne voli Bebicu, to je samo navika. Šaljm Teodoru - kazala je Lejdi Di.
Ne mislim da me ne voli. Ja joj zameram kada se ona smeje na neke stvari i na taj način ljudi govore da ona prema meni ništa ne oseća - istakao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je dobra osoba, na njega sam jako slaba. On je dobar čovek i zaslužuje sve najbolje. Kvaran je, to ne mogu da poreknem. Nas dvoje smo pričali o našem odnosu, imali smo neke planove. Ljubili smo se, razmenjivali smo nežnosti, a on to negira. Govori da ima nekog napolju, a radi krišom stvari sa mnom. Radio je sa mnom šta je radio, a posle govorio kako mu je neka druga devojka ovde najzgodnija, što nema vete s vezom - kazala je Jovana.
Da li si sumnjao da ona sve vreme ima emocije prema Janjušu? - upitala je voditeljka.
Dopadala mi se, ali je jasno bilo da joj se Janjuš dopada - istakao je Gačić.
Pecka on mene, i ja njega, ali mislim da ono što je o otkrio o mojim vezama koje nisma svima otkrila, mislim da nije u redu. Nisam ispala dobra, ali nije ni on. Ljubili smo se kod hotela, ja sam se poverila ovde nekim osobama - kazala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se ljubili. Ja sam ovde ušao slobodan. Nisma imao nikakvu devojku. Imao sam nešto kratko sa devojkom spolja, a onda sam shvatio ovde da mi ta devojka nedostaje. Nisam imao se*s sa Jovanom. Videlo bi se da jesam - dodao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.