AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Milici Veličković, kako bi prokomentarisala Teodru Delić i Nemanju Gačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora nije poslušala, a mislim ni skapirala savete koje je dobila od nas pojedinaca. Ona ima previliku dozu inata, ne dozvoljava mu da bude iznad nje. Ja sam joj rekla da greši, ali ona nije želela da me sasluša. Jako se loše izražava, zato ljudi pokrešno shvate šta je htela da kaže. Mislim da Teodora nema emocije prema Gačiću, ali da bi bolje bilo da nije imala nikakav kontakt sa Gačiće, mislim da je tako. Oatavljam Teodoru, šaljem Nemanju - kazala je Milica.
Tedora je jako slična meni. Voli da putuje, jako je mlada, sviđa mi se njena energija. Što se tiče Gačića, mislim da svaka devojka treba da ga ima u svom životu. Moram da ostavim Teodoru, jer je moja drugarica - kazala je Slađa.
Je l' si priznala Teodori kako si je ogovarala na početku rijalitija? - upitala je voditeljka.
Jesam, ali to je bio početak. Ne mislim ja ništa loše sad - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Teodora preskočila neke stepenike preko noći. Sumnjam da je imala neke ozbiljne veze u životu. Ona se bori između tinejdžerke, kojoj je do zabave i žene koja ima emocine prema Bebici, ali ne zna da ih iskaže. Verujem da ona ima emocije prema Bebici, ali je on izašao iz jedne katastrofalne veze, te je jako ranjiv sad. - kazao

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.