AKTUELNO

Bez ustezanja, dao svoj sud o celokupnom dešavanju!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marka Janjuševića Janjuša kako bi prokomentarisao ovonedeljne potrčke Teodroru Delić i Nemanju Gačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da kažem da smo Aneli i ja popričali. Aneli i nećemo više biti zajedno, jer ne mogu da izdržim ovaj pritisak pojedinaca. Ne mogu da izdražoim. Ispunila se želja hejterima, ne mogu više da budem sa Aneli, al u ku*cu - kazao je Janjuš.
Ivana, prepala sam se - kazala je Aneli.
Našalio sam se, naravno. Što se tiče Čačića, on je prijatelj iz Koteža moje bivše žene. Bebice, ja sam mislio da je Čaćić bio tvoj prijatelj iz Koteža, ali sam shvatio da nikakvi prijatelji niste. Nemaš pravo da ga kriviš, on ti je niko i ništa. Nema nikakvu obavezu prema tebi. Što se tiče Gaćića, vidi se kad goćeš da pecneš. Mislim da ima simpatije prema Tepodori. To vaše peckanje je tebe još više usmerilo ka njoj. To čačkanje mi deluje kao da vas dvoje namerno radite neke stvati, ali ja nemam tu šta da se mešam i zameram vam - kazao je Janjuš, pa se osvrnuo na Teodoru:
Teodora i ja smo dobri. Teodra, radiš loše stvari čoveku koji te voli. Mislim da nisi fer prema njemu. Sačuveću te ovaj put, šaljem Gačića - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije poglejedajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.