AKTUELNO

Haos!

Žana nazvala njenog pokretnog hemoroida Ivana Marinkovića najvećim poltronom zato što je izdao najmilije i vređao majku svog deteta, misli da bira strane u rijalitiju kao i da je dvoličan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći poltroni po meni su Boža Džons zato što se svima uvlači i nema svoj stav, zatim Tamara, ona ima mišljenje i priča to u bradu i shodno tome mogu da je nazovem poltronom i treći poltron je Luka Majčica -rekao je Lakić.
Definitivno najveći poltroni ovde su gospodin pokretnih hemoroid po potrebi Bebici, predstavljaju se ovde kao dva druga u služni podguznih muva a ustvari su poltroni jedno drugom jer ne misle to zapravo. Pokretni hemoroid je najveći poltroni od svih ljudi, spreman je da proda svoje najmilije, vređa majku svog deteta, on je ušao u ovaj rijaliti i jasno i glasno se izjasnio da mora da bira strane ovde jer je takav učesnik, zato mislim da ne može nikome da bude prijatelj i da ima poštovanje od bilo koga. Deli sa Bebicom prvo mesto. Zatim je sledeći poltron Tamara Tiktok jer ide svakome plete kike, šminka zarad nekih tvojih poznatih razloga. Treća osoba je Uroš Stanić beba podguzne muve. -rekla je Žana.
Ti nešto komentarišeš mene zato što ti se ne sviđam a ne možeš da nađeš prave argumente za moje poltronstvo. Glupa si kao noć, bolje sedi i ćuti -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.