AKTUELNO

Zabolelo je!

Upravo je počela emisija ' Gledanje snimaka' , a voditelj Milan Milošević je tu da otkrije sve spletke učesnika. U video snimku radi se o Jovani Tomić Matoroj koja ne može da izdrži da se Anđelo Ranković i Anita Tomić uzdižu, a ona se degradira. Voditelj Milan dao je reč Aniti Tomić.

Moje promene se vide, ja nisam mislila na nju, nego na promenu da sam ja srećnija, da ljudi vide promenu. Mene ne zanima, ona shvata kako hoće, neka sam ja smeće, ja nju neću vređati - rekla je Anita.-
Kao što je radila u prethodnim odnosima kada je htela da se dodvori pričala je sve najgore o Zoli, o Marku Markoviću. Ja nju poznajem, aludira na mene, kada smo bile zajedno nismo imale fizičke kontakte. Oana nije bila nesrećna zbog mene, nego zbog nje same - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa očiglewdno sam bila nesrećna čim sam radila šta sam radila, nisam bila srećna, tako je - rekla je ANita.
Ja priznajem da bih oprostila i bila bi najveći indijanac na svetu, zarad rijalitija vraćanja, zbog čega. Ovo bi se svakkao desilo, nju briga za ljubav, ona gleda samo svoj cilj - rekla je Matora.
Meni je drago da su promene vidljive, u pravu je Antia, Matora će da vuče na sovju stranu kako njoj to odgovara, navodno Anita nju degradira. Ona se promenila za razliku od svoje prošlost, njena prošlost au i kazne, i lomovi, i ljubav i sve. Ja govrim o periodu od 16 meseci, a ne od dva emseca braka, govorim i o periodu u kom smo mi - rekao je Anšđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora se takmiči sa muškarcima, ima te muške hormone - rekao je Anđelo.
Ja mogu da kažem da je on kepec, ali ja ću da pustim trudiću se da budem kao on. Ja smattram da je sujeta da na svaki komentar ima potrebu da nekog uvredi, Anita je neko ko je lako prilagodljiv, kada joj nešto treba ii ima cilj. Poslušala je Lepog Miću, kada treba ona je takva. Kada ja to kažem ispadne da sam ja ljubomorna, ali polako ne trčite pred rudu. Ona je i dalje pritajeno zlo, i pokvarena osoba, isto tako mi je obećavcala daće se promeniti. Ja kada bi morala da vrati Anđelu, vratila bi mu ovako. Zamisli da sam se vratila Aniti opet - rekla je Maztora.
Želi da se neko sažali na nju, zato radi sve to - rekao je Anđelo.
Ma da on je imao pravo da lupa glavom o zid, njemu je sve oprošteno, a ja ništa ne smem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam pravo uopšte da pričam, izvini što pričam o tom odnosu, ovde se folirate, glumite, likujete ovde da će neko biti ljubooran na vas, ljude bo*i kurac. To se samo ja primam na vas - rekla je Matora.
Omašena totalno, oni se vraćaju na odnose koji su mrtvi. Odnos njih dve treba biti mrtav, taj odnos je bio katastrofa, kao i ova sada priča. Nisam kontao o čemu se radi, pola sata su pričali, ali ja sam se fokusirao da skontam o čemu se radi. Promene se vide na Aniti. Matora je polupana, ona misli da su svi u teoriji zavere protiv nje. To je užasno, ja ne razumem zato što Matora skače, promenu svi jednostavno vide - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ona jasna kao dan, sve što radi i kako se ponaša, ovde će tek biti haos. Malopre ja kad sam ustala da kažem za Kačavendu, ona ustane i kaže da sam je hvatala za glavu. Kada je trebalo da se ide na Zanziubar, svadba, ovo iono, a sad Matora ne valja. Jel ja nisam valjala ili je zbog sebe bilo loše, nema šta mi nije radila - rekla je Matora.
Matora priča kao da ima žal za tim odnosom, ona opet vraća na taj odnos - rekao je Đedović.
Jako ste nerealni - rekla je Matora.
Ti očekuješ od osobe koja ti je to uradila, ti očekuješ da te ona ne provocira - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj bre, oni mene nikad ne diraju - rekla je Matora.
Ti se ponašaš kao da je voliš, kao da si ucviljena - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.