AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca" voditeljka je podigla Milenu Kačavendu i postavila pitanje:

Zašto misliš da je Žana folirant i dupljak? - glasilo je pitanje.
Reč je preteška, biće vremena pa ću proceniti stvari. Žana kaže da joj niko nije drug ovde, ja sam pokszala da sam vrlo odana. Ja sam zaista rekla pravo mišljenje - kaže Milena.
Kako je ušao Marinković, promenila si mišljenje o Žani, dvolična si - kaže Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj zamerila neke stvari, ali joj nisam rekla da je dupljak. Nije mi se svidela situacija sa Aneli. Imam manje drage ljude i više drage ljude. A što je Sneza rekla i ja sam primetila to da od kada je šibicar ušao ona je promenila mišljenje. Kada je vređao moje dete Milena je imala osmeh, tako sam čula - kaže Žana.
Ovo je jezivo što si rekla! - kaže Milena.
Meni svako ima pravo da dođe i da mi kaže šta misli! Čula sam gomilu stvari, ali ja ne slušam druge ljude, pa nema je dvanest godina - kaže Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jeftini rijaliti igrač! Ma fuj! - kaže Milena
Žana nije neko ko druka ovde. Mnogo je veća težina što je Mileni bilo zabavno neko što je rekla da je dupljak - kaže Lakić
Ja sam sama prišla Mileni, i pitala je. Ja sam rekla na kontu toga što je Sneža rekla. Ja nisam izmislila ništa - kaže Žana.
Koristiš se ružnim stvarima, ovde se niko nije nasmejao kada se pominje tvoje dete, koristiš se ružnim argumentima - kađe Đedović.
Marko da li mogu da ti objasnim. Ja ne mislim da ona misli tako. Ja nisam videla osmeh,i nikada nisam rekla da se nasmejala, ja sam to čula - kaže Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lože se na pitanja, ustanu pa gaze. Na Milenino ne strašno obrazložavanje, ti ustaneš i pominješ decu - kaže Đedović.
Koristiš decu u svrhu rijalitija! Tvoje reči su jasna stvar, da je pet ljudi reklo da se Milena nasmejala - kaže Đedović.
Ovo su mnogo ružne stvari što radiš. Ovo je direktna prozivka sa Žanine strane, imaš prava da vređaš koga hoćeš i kako hoćeš, ali nemoj onda da se praviš fina - nastavio je Đedović.

Detaljnije pogledajte video-klipu!

Autor: Pink.rs