AKTUELNO

Šokirala sve!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca',a voditelj Milan Milošević tu je ove noći da izvuče sve odgovore od učesnika.

Rekla si da bi Aniti otvorila glavu, a devojka ti nije uradila ništa loše. Kako bi se ti osećala da je neko rekao to za tvoje dete? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tako parafraziram i u životu, ko će kako da tumači njegova stvar. Zna se na šta sam mislila - rekla je Milena.
Ja ne razumem ovaj uličarski rečni, od sutra moja majka ima punomoćje, tako da će se moja mama od sutra baviti ovim stvarima. Ne želim da razmišljam šta može da mi se desi - rekla je Anita.
Kada si gledao koliko su poklona dobili Anita i Anđelo, sapleo si se i pao, da li si se povredio? - glasilo je pitanje za Terzu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanimaju me, gledam sebe i svoju devojku. Ljudi ih podržavaju šta - rekao je Terza.
Rekao sam da nisam obraćao pažnju ni na koga, bavio sam se svojim stvarima - rekao je Anđelo.
Većina Nenadovih osobina ti smeta, sve njegovo ti smeta, ucenjuješ ga da se menja, u šta si se tačno zaljubila? -glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka hemija se desila između nas, tako kod mene bude ili klikne ili ne klikne. Nisu to sve stvari koje mi smetaju, ja sam njega zavolela, i želim da menja neke stvari da bi nam bilo bolje, on ne mora da menja, ja skrenem pažnju. Ja u raspravi kažem svašta, ne smeta mi sve - rekla je Miona-
Izjave su joj jezive, ona kao da nema pojam o ovim kamerama. Neke stvari koje treba da zadržimo za nas ona uvek glasno kaže i ja tu ispi*dim. Mića sa mnom ima trunku rijaliti moda. Mi smo sami krivi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ne možeš da menjaš čoveka, zavoliš ga takvog kakav jeste. Možemo isključivo da menjamo sebe, neke sitnice koja nam smetaju to je suludo, uvek se vratimo na suludo. Ili da prihvatimo osobu kakva jeste ili ništa drugo. Imam osećaj kao da Miona njega ne može nekad očima da gleda, previše je hladna. Ne kažem da su reakcije njegove normalne, ali ga je ona takvog zavolela. Ako ti smeta dodir, on kada je u odnosu niti gleda drugu devojku, sto posto je posvećen. Možda je nekad bolje obaviti neki normalan razgovor.
Ja nisam znala na ulasku u vezu da će tako biti, to sam tek uvidela vremenom - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta voliš u tom odnosu, ako ti sve smeta? Ja vidim da se on ovih dana ne oseća baš dobro Ša, tako da ja izbegavam da komentarišem - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.