AKTUELNO

Udarila na ego!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca',a voditelj Milan Milošević tu je ove noći da izvuče sve odgovore od učesnika.

Anita smatraš da je provokacija da Milena baš od Anđela traži kremu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, videla je kremu trebala joj je, mene je posle iznervirala što se ona smejala Anđelu - rekla je Anita.
Rekla si da je iskompleksirana babetina - rekao je Milan.
Rekla sam da je neću više dirati i vređati, niti komentarisati. Ako me bude vređala rešiće se drugim putem - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što me ne komentariše Anita, komentarisaće sve dok ja budem uz Matoru. Afera krema 18 put. Krema je Markova, ja nisam prošla i videla kremu. Dve noći pre toga je mene pitao Marko za neku pastu za Anitu i ja sam dala, nakon dva tri dana ja sam se posekla na papir, i Marko mi kaže ds je krema kod Anđela. Krema stoji između mene i Marka, on je sedeo sa njima on je prišao i kaže zašto si uzela kremu Anđelu. Ja kažem nisam jer meni ta krema ne treba, kažem eno je krema tamo gde je i stajala. Ja mu kažem da je krema za zarastanja rana, toliko što se tiče o kremi - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje pitanje je sledeće zašto bih ja provocirala Anitu, ovo što ona kaže da ukoliko ja pretim postoje ovi ili oni načini. Ako sam ja neko ko je lajav i psuje, ne znači da ih ja sve redom psujem. Ja koristim te neke fraze. Što se mene lično tiče ja nemam razlog da nju provociram. Da se nadovežem na sledeće pitanje, ja sam jedna od onih koja je odnos Anđela i Anite podržala. Od samog ulaska ja sam razgovarala sa Matorom i Anite, ona je rekla da je ušla sa partnerkom, da se neće družiti ni sa kim sem sa dvoje troje ljudi. Šta je ona meni u životu, da mi neće uzeti mužaa, ili da mi da njenu jeftinu šminku - rekla je Milena.
Ja ne verujem u promene, ona karakterno ostaje ista - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Matoroj radi sujeta. Imamo za stolom situaciju kada je izašla priča javno, mi smo komentarisali, šta ja imam sa njom balavicom za moj pojam. Matoroj radi sujeta jer ispada Anita je sada nasmejana, mora biti nasmejana jer se olakšala za jednu tajnu. Pojavio se Anđelo ušla u vezu, sve se okrenulo. Ja sam kometarisala da je devojka misica dve sezone Elite, a ne univerzuma, ja sam je videla i nenasšminkanu i bez kose, odgovorno tvrdim da svvaka peta žena u Beogradu može biti lepša od nje - rekla je Milena.
Slađa gleda samo sebe i svoj interes. Imamo Lakića koji je na pravi način komentarisao Anitu, a sada na ovaj način, možeš da podržavaš vezu, ali ne i na tako zdušan način da komentarišeš kako se Anita promenila - rekao je Lakić.
A gde su joj ovi prijatelji pravi da je brane, niko je ne brani sem Milene - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno čemu je potreba da bilo ko bude strane Matore ili nas?- upitao je Anđelo.
Pitanje je ko kako to gleda. Niko se ne stavlja ni na čiju stranu, ja sam Matoroj rekla sve šta mislim, znam da je sujeta, žena nije psihički oje, nikada jmoj nisam rekla ništa protiv Anite. Tu se ne dele strane, ja sam komentarisala mogućnost njenog odnosa, ono što je Anita radila pre, ovde s eljdui dele na fanove vašer i na Matorine du*e uvlakače. Ja sam sa Matorom bliska, nisam sa njom drugaruica - rekla je Milena.
Lakić , ljudi govore da je on ovako onakav, jel si ti osudio Anitu za to? Da je Slađa ili builo ko rekao bravo Anita tako si trebala, a sada bravo to ne bi bilo okej - upitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.