AKTUELNO

Urnebesno!

Kačavenda šokirala svojim priznanjima, šta je sve činila za pokojnog verenika, Janjuš i Slađa Blinda je provociraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Grk rekao gde je moja najlepša devojka na svetu, verenik je bio maltene pred veridbu, ali ja ovde imam simpatizera, kupila sam 250 kutija piškota, ja mislim da deca i dalje jedu te piškote, ja sam kupila zamrzivač koferaš, on je hteo da ima paprike pečene i onda sam ja to pravila, jer nisam htela da čeka do avgusta, pa sam otišla i nakupovala paprike. Za taj zamrzivač nisam znala kako se koristi, pa sam morala da guglam za funkcije. Dobićete selfi iz tog zamrzivača kad izađem napolje. Ja sam bila zaljubljena i to je možda trajalo duže od nekih veza ovde, tako da se ne kajem nekih stvari. On mene uopšte nije pritiskao, ja odem sa drugaricom na piće, on mene ne pita ni šta sam obukao ni kad ću da se vratim, moj ajfon uopšte nije bio ljubomoran. Svima bih preporučila veze sa telefonom, nema nikakvih pritisaka -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš ti Milena kakva je to ljubav, nema nikakve ljubomore, nikakvih pritisaka, samo opuštena varijanta -rekla je Slađa.
Kakva je to ljubav bila vanvremenska, ja sam oduševljen tvojom ljubavlju sa telefonom, vidim da je tebi to baš prijalo -rekao Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.