AKTUELNO

Iskrena!

Voditelj Milan Milošević saopštio je ko se prema glasovima publike putem Pink.rs ankete našao na prvom mestu kao najdostojanstvenija osoba, a na šampionskoj poziciji našla se Anita Stanojlović.

Ja sam i govorio ovde kada sam navodio da ja to gledam koliko neko ostaje dostojanstven s obzirom na količinu napada i provokacija koje neko dobija. Anita je imala daleko više napada i niskih udaraca, ljudi koji su pristrasni to ne mogu da vide. Ima veze što ima 21 godinu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da budem iskrena, očekivala sam. Verovatno zato što ostaje suzdržana dok provocira prva ljude, verovatno zato što vređa ljude, provocira Matoru, eventualno zbog toga što se dopisivala sa tom nekom Mateom a krila je to dostojanstveno - rekla je Lejdi Di.
Ja poštujem ono što narod odabere od prvog dana. To što mi lupetamo, to govori o nama. Glas naroda je nepobediv i svetinja - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan je pobednik. Lagala bih kada bih rekla da nisam očekivala, ali kada sam videla kako teče anketa mislila sam da neće biti. Mislim da je to od trenutka kada sam se podigla iz situacije, diraju mi ovde i dete i majku, tako da mislim da se lepo nosim sa svim time - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.