AKTUELNO

Haos!

U toku je glasanje za najciničniju osobu u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Aleksa Erski dao je reč Slađi Poršelini.

Bojana je osoba koja je cinična, mada je ona meni sve najgore ovde. Sramoti kompanije koje su joj dale stipendije, tako da je Bokalina prvo mesto. Žana, Radmila je drugo mesto. Ponižava druge da bi uzdigla sebe. Meni je rekla da nisam majka sa svojim godinama, hvala joj na tome, to ne znači da neću biti. Nema ovde nekog klinca kao što je imala Marka Markovića da ga oblači i da ga hrani, da ga iskorišćava ovde da bi bila do kraja. Apsolutno nemaš mu*a, nemaš ni ništa. Treće mesto je ovaj Uroš, kako se preziva?! Je l' zna neko kako se preziva?! Ti si meni rekao da sam degenerik- rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo menjam iz degenerik u imbecil, pošto ne znaš s kim pričaš i o čemu pričaš - rekao je Uroš.
On je mene ponižavao najstrašnije za izgled, pitao me je da uđemo u vezu. Poenta je da ja nikada ne pričam laži, vi to morate da znate - rekla je Poršelina.
Ako neko gleda ljude sa visine, to je onda Slađa - ubacio se Ivan.
Hajde na mesto, lažna Majo! Na mesto. Pogledajte osobu koja priča o nekome da je pun kompleksa. Hajde, Majin ker na mesto - ponavljao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Sneža Kušadasi sa njenim blago telećim osmehom. Na drugom mestu biće moja drugarica Milica i jako mi se sviđa to kod nje i na trećem mestu će biti Uroš - rekao je Bebica.
Ja sam razmišljala i ovo definiše osobu koja mora da bude inteligentna, ali nemam dovoljno inteligentnih cinika u ovom rijalitiju. Na trećem mestu je Bebica kao inteligentni cinik. To je isto sitnooki Lakić, ima te sitne i pokvarene okice i kada izgovori nekome nešto, uvek je u polu ironiji - rekla je Jelena Ilić Marinković.
Za mene je cinik neko ko nosi lažan osmeh, neko ko se na silu smeje, a po prirodi ne misli nikome dobro. To su Bebica, Sneža i Anita. Nije mi jasno da niko nije naveo Anitu - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne intresuju me tvoji roditelji, za mene si ti ponašaš isto kao i ovaj imbecil pored tebe koji nema roditelje. Sve što čujem od tebe su Hugo, Blinda i Poršelina. Devojka koja nikome nije zanimljiva, nema stila i karaktera. Pa pogledaj se, il si šarena ili si roza. Zapliće ti jezik koliko si otišla dole - rekao je Uroš.
Ako me tužiš, ti si mene itekako uvredio - rekla je Stefani.
Nema kraja, sutra ćete spavati! Njoj mogu da dam mamlo na značaju, ne može da se pronađe ovde osim kod frizera. Nemaš nikakav vokabular da bi se neko s tobom raspravljao. Rekao sam ti da si kadruša, a sada ti kažem da si i imbecil. Imaš zimsku inteligenciju, tj, ispod nule ti je - rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.