AKTUELNO

Haos!

U toku je glasanje za najciničniju osobu u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Aleksa Erski dao je reč Lepom Mići.

Uroš nije ciničan, Uroš je bolestan, to je velika razlika. Juče sam pitao Maju 20 puta i molio je da se mane ćorava posla, tj. da ne radi stvari koje su providne da su provokacija. Jovana pevačica je isto cinična. Treća osoba, ima malo smisla, ali mislim da Bebica ima u svom nekom ismevanju ljudi. Mislim da je Munjez šampion u tome! A treća osoba je Snežana Kušadasi, taj osmeh koji imaš je ciničan, ne zameram ti to, imaš pravo da budeš takva - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

90 odsto ukućana je cinično. Najjače mi je kada kažu: "Ja ne lažem, ja pričam samo istinu". Počeću od Uroša, on je mesto broj jedan. Tvrdi da ima afinitete prema istom polu, a ljubi se sa ženama po kući. Itekako je ciničan, Darijan u odnosu sa Snežom i Šan prema meni, govoriš da gotiviš moje pesme a s druge strane pričaš da sam izdao hiphop - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da svi treba da imamo osećaj i empatiju. Maja, Aneli i Uroš - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao bih za svakoga o dnjih da kažem i primer, biće vremena za sve. Krenuću redom, smatram da je cinična osoba koja u roku od 24 sata podržava jednu stvar, pa se totalno preokrene i zaboravi šta je govorila i podržavala. To je Lejdi Di. Druga osoba za mene će biti Ivan Marinković, uvek je spreman da minimizira pobednike, uspehe i nije spreman da kada je s nekim dobar, ne može da kaže nešto dobro. Sve zlo što može da postoji u jednoj osobi, to je Bojana. Nesposobna je da razvije i da pruži ljubav - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da odgovorim ovde. Ja sam rekla da ne podržavam nasilje, što sam i njemu odgovorila u sobi. Ne podržavam vid takve rasprave, čak se nisam ni vodila šta se desilo... Navešću Snežanu iz ličnog primera, a iz primera po kući. Na drugom mestu Uroša, generalno je prema svima. Ja sam imala jednu situaciju sa njim. I na trećem mestu je Boža Džons - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebicu moram da stavim kao osobu broj jedan, najveći je manipulator u Eliti i osim toga, najciničniji je. On je kao pokretni hemoroid, samo laže. Iako sam znala da je veliki lažov, tek sada kada je na konto mog spoljašnjeg života izmislio stvar. U toj vikendici su bili moji bliski ljudi, svako ima prava da laže, maže i bavi se lažima na koje želi - rekla je Žana.
Kaži koliko je bilo ljudi na vikendici?! Priznaj, matora baba laže - ponavljao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dakle, svoje lične konflikte prenosiš na druge ljude. Samim tim što sam izgovorila lepe rečenice za Miljanu Kulić, ti si morao da slažeš. Druga osoba je Uroš Stanić, on je podg**na muva, svaku priliku je koristio da kaže: "Jadan ker, jadan ker". Ljubomoran si Uroše jer provodi više vremena sa kerom, tako da je itekako ciničan - rekla je Omnia.
Ne širi laži, pričaj Radmila kako si uhodila muža - rekao je Uroš.
Anđelo je rekao pravu rečenicu, a na konto toga da želi da umanji nečiji uspeh, to je istina... Prostodušna prostakuša, za mene jedna ober seljančura. Ništa neće promeniti dokle god sam ovde (Jelena Ilić Marinković). S kim si takav si, sličan se sličnome raduje - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.