AKTUELNO

Moralo tako!

U toku su Nominacije. Takmičari Elite večeras biraju između Žane Omnie i Ivana Marinkovića. Naredna je bila Anita Stanojlović_:

Što se tiče Žane, majka mi je skrenula pažnju da ne treba da imam dobru komunikaciju sa njom. Moja majka je videla neštpo napolju i to je to, ja sam se sklonila. Što se tiče Ivana, on je mnei spominjao decu, a on greši sa svojom decom. Ja ostavljam Žanu - rekla je Anita.
Zana nikada ne bi prva napala, Ivan bi. Žana nije iskompleksirana, Ivan jeste. Žana ne bi vređala osobe koja mogu da joj budu deca, Ivan to radi svim. Ona je posvećena svom detetu, Ivan nije, on ne poštuje svoju bivšu ženu i ,majkui svog deteta. Ima tu još, a od kada je sveta biće borba dobrog i zlo, ostavljam Žanu. - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je pogubljen na poičetku. MIlsim da Ivan još nije iskren. Ona mnogo puta ne mislio ono što govori, a takav zaključak koji on iznene , zanima samo glupe ljude. Ivan mnoge stvari karakteriše kao fejk ali ne komentariše kao fejk. One stvari koje je rekao za Žanu, ubeđen sam da je izmislio. Žana i ja smo u jako dorbim odnosima, i ništa ružno nemam za nju da ka sačuvaću nju - rekoa je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zana je bila moja simpatija. Ona je uvek utz mene, čak i prošle godine kada nismo imali kosntakt,. ona je sve uradila da mi budemo srećni - rekla je Matora.
Meni niša strano nije bilo što meni Anlita nije pružila ruku. Nema potrebe da se iko ljudi, ja sumnjam da su to ima veze sa svima. Meni je bitno da su ono spremni i dobri. Ja sam Matoru prihvatila sa svim manama u vrlinama - rekla je Žana.
Ja od Žane mnogo toga očekujem, progotovo da je uz mene. Ona ja sam bila uz mene, pokazala se šmekerski, čekala je Da mi da auto- a Ivan je uvek meni davao dobre savete, nisam ga zvala na svadbu, ali ga podržavam u borbi za ljubav. Ona je meni poklonila privezak koji i dalje čuvam- rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.