AKTUELNO

Žustro!

U toku su još jedne ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić upravo je ušetala u Belu kuću, zbog dobro znanog razloga. Učesnici Elite večeras će birati izmađu Ivana Marinkovića i Žane Omnie

Prvi nominuje Janjuš, pa zatim Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova nominacija je više dobro donela da ljudi kažu šta misle o njima. Ivan je jako dugo rijaliti igrač, ja ga poznajem od prošle godine. Kad sam gledao rijaliti napolju on je već bio tu i dok sam bio napolju on mi je bio neko ko je bio najviše istaknut u rijalitju, a on je meni postao ovde jedan od najbližih, za tih prethodnih 6 meseci smo se baš približili. Ove godine je dosta drugačiji, ima druga gledanja na tok rijalitija, ove godine se fokusira na više frontova. On je meni danas rekao da sam izgubio neko dostojanstvo, jedino što bih mu zamerio je svađa sa Žanom, njemu ne trebaju takve reči koje izgovara. Te psovke deluju baš ružno, mislim da ima dovoljno iskustva da shvati da to nije lepo.Sa njim sam u dobrim odnosima, on kad je sa nekom devojkom zove me, tako i ja njega. Dosta stvari pogađa. Naš odnos će ostati jako dobar. Što se tiče Žane i nju jako gotivim, imali smo prošle godine jednu svađu sa psovkama ali tad mi je bilo žao i od tad se mi nikad nismo posvađali, ona zna nekad da smori, tako da šaljem Žanu a ostavljam Ivana -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana je meni jedna od top 3 najdraže osobe, kontamo se i pogledima.Nekad me zna iznervirati svojim stavovima, ali mi je jako draga, dosta vremena provodimo zajedno, pićemo kafu i napolju, dobra je majka i to je to. O Ivanu sam menjala mišljenja, on je meni kad cirkuzant, u rjaliti fazonu.Ne sviđaju mi se neka njegova izlaganja o deci, mislim da nije kompetentan da priča o tome. Kad on priča svi moraju da ćute, kad ja pričam on stalno priča u bradu, ne sviđa mi se njegovo učešće, kači se za jake rijaliti igrače -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.