AKTUELNO

Demant!

Petak veče rezervisan je za emiriju "Pitanja novinara". Ana Radulović je u studiju ugostila predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile koji su spremili škakljiva pitanja za učesnike "Elite"!

Aneli demantovala Asminove navode da je radila u Bujanovcu, Janjuš odbranio svoju devojku pa opleo po Staniji i Dundžiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ga Stanija ne posavetuje da dođe pa da vidimo ko laže. Ona je njemu prešla preko tih laži i itekako zna da ona sve laže, jer da je normalna rekla bi da se suoči sa mnom i da me pita u oči sve ove bljuvotine koje je izneo, to su sulude laži -rekla je Aneli.
Janjuše, kakav je tvoj celokupni utisak o ovome? -pitao je Darko.
Ja sam znao neke stvari i od napolju, Aneli nikad nije direktnija bila i jasnija. Nema ona šta tu da mulja i laže. Ne mogu da verujem da pričaju da nema toplu vodu u kući i da njena ćerka živi u tim uslovima, to ne pije vodu, razlog je samo da joj se napakosti. Aneli je bila kamikaza u mladosti, nije bila cveće ali se promenila od kad je dobila dete. Meni je sve to blamantno, niti je Stanija majka njenog deteta niti ja, tako da mi ne treba da pričamo o tome. Treba nešto da se raspravi između sebe a ne 5 miliona ljudi to da gleda i da joj se smeje -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli da li je istina da ste Sita i ti radile u Bujanovcu? -pitao je Darko.
Ma kakvi, ja ne znam ni gde je Bujanovac, niti sam ikad bila tu. Sačuvaj me bože za te laži, užas -rekla je Aneli.
Aneli je izašla iz elite zbog tog starateljstva, kako ti gledaš na to? -pitao je Darko.
Ona ima razumni stepen razmišljanja o svemu tome, ona ne treba da se raspravlja o tim stavrima. Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima. Pre mesec dana sam sahranio brata a treba sad da pričam o toploj vodi. Jasno se zna da je ona sa mnom i da on ima novu partnerku, ne znam zašto se sad raspravlja o tome, meni je to suludo.Ona nikad nije glumila žrtvu, čak je govorila da je on dobar otac, ajde da je rekla nešto loše ali ona nije toliko loših stvari pričala. On je prvi otišao svojim životom, tako da ne znam zašto se traži krivac u njoj -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.