AKTUELNO

Jedan od ukućana imao je nameru da uvredi produkciju, pa je Veliki šef ovom prilikom uputio još jedno pismo, ali ovog puta samo jednom takmičaru.

Kako su svi zadrugari komentarisali prethodno pismo u kojem ih je Veliki šef najstrože ponovo kaznio, Slobodan Radanović je imao jedan veoma uvredljiv komentar, pa je Veliki šef želeo da sve što je rekao i obrazloži.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, kako afera ne prolazi, vreme je da se umešam. Slobo, pre svega nas zanima ko te to pravi budalom. Dakle, ovako, da budemo konkretni. Juče ste u fabrici za gliste napunili pola čaše. Zadatak je bio da spakujete gliste bez zemlje u kutiju, a vi ste gliste sa zemljom stavili u kutiju. Te kutije su isključivo vaše, a zanima nas zašto misliš da bi mi to uradili. Naravno da su baš to kutije koje ste vi pakovali. Za kraj, Slobo, kao što znaš, dobio si privilegiju da zaradiš novac za Luninu kosu. Tvoj zadatak je neuspešan, jer nisi ni tračeve preneo, a koje si sam osmislio. Vas niko ne prisiljava da uradite nešto što ne želite, a ovaj izazov si i te kako prihvatio, pa si odustao - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Sloba nije bio iznenađen ovim pismom, s obzirom na to da i dalje stoji pri tome da se njegovih ruku delo ne nalaze u tim kutijama koje je poslao Veliki šef, već da je neko drugi to zamenio. On je odlučio da bude otvoren i iskren, pa je do detalja ispričao šta misli o celokupnoj situaciji:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja odgovorno tvrdim da kutije nisu moje! Nisam rekao da me produkcija napravila budalom, nego da je neko, ali ne znam ko je to mogao da uradi. Očigledno je da niko nije dobio tajni zadatak, sad vidim. Kamera je mogla da se zumira i moglo je da se vidi koliko je glista bilo u kutiji. Jedino što kažem da me neko pravi budalom je zato što znam kako sam napunio i koliko. Možda je bilo zemlje ali 2 milimetra. Ono nisu kutije koje sam ja punio, kao ni Luna, video sam sve šta su drugi uradili! Svaku kutiju sam otvorio i prekontrolisao. Nije bilo zemlje, to odgovorno tvrdim. Jasno je kao dan da je to urađeno deset ili dvadeset minuta pre nego što su kutije stigle. I ja sam jedini koji ustane da kaže sve što drugi samo misle. A što se tiče tajnog zadatka, nisam ispunio i to priznajem, jednostavno ja nisam takav čovek da idem i da tračarim.

Svi su pridikovali zbog ovog odgovora, a Luna Đogani je ustala da kaže nešto u njegovu korist, što se i očekivalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam još pre toga rekla da ja neću ići i ne zanima me! Ja se slažem sa Slobodanom, mislim da je neko zamenio kutije, te kutije nisu naše! - branila ga je Luna.

Podsetimo se da je Slobodan imao tajni zadatak, u kojem je sam napravio spisak tračeva koje će se pričati u kući. Da je to ispunio, imao bi mogućnost da pomogne svojoj devojci da sredi svoju kosu novcem koji bi dobio kao nagradu od strane Velikog šefa.

K. Ristić

#Sloba Radanović

#Veliki šef

'