AKTUELNO

Razočarenje!

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević. Danas će staviti učesnike na zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznaćemo tako što će otići kod Džastina Bibera i poručiti jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Panteru moj, jako mi nedostaješ, hvala za poklon i medveda, jako sam razočarana pto nisam dobila čestitku za novu godinu, prošlo je 5 meseci i sad mi je knedla u grlu. Ovde ništa ne radim da bi mogao da se ljutiš na mene. Vidimo se na leto i želim da bar ispraviš ono što si pogrešio -rekla je Slađa.
Zdravi dragi gledaoci, želim da se obratim mojoj ćerki, ja sam odlično ovde, niko ne može da me poremeti, ispoštuj svoju stranu dogovora i pomozi babi i dedi -rekla je Žana

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za sve moje voljene, vadi polako torbicu iz sefa, volim vas i vidimo se uskoro -rekao je Mensur.
Mama ništa ne brini rešavam ove lažne moralite u dva poteza, sve će biti u redu i vrlo lako izdržavam sve ovo i pozdrav za sve moje klabere -rekla je Milica.
Dobro veče svim gledaocima, želim da kažem porodici da je volim, mama mnogo mi nedostaješ, ne zaboravi da je ovo rijaliti, sve će biti u redu i još jednom, puno vas volim, podnesi pritisak i naravni veliki pozdrav za reprezentaciju Srbije -rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.