AKTUELNO

Karambol!

Lejdi Di pokušala je na sve načine da umiri Jovanu Tomić Matoru, koja je tom prilikom oplela po Lepom Mići.

Šta je pričao ovaj danas za brak?! Kao brak ne važi. Moje srce, moja osećanja, to što brak nije mogao ovde zbog Zakona da se sklopi ne znači da nije validan. To što ti imaš stavove, nemoj da namećeš i da pereš nekoga - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj kada je odgovaralo, išli ste ui emisiju i bio je validan, a sada joj ne odgovara i nije validan - rekla je Lejdi Di.
Boli me ku**c što ne voliš gejeve, ko si ti da ti moju bol umanjuješ?! I Anđelo isto. Je l' si ušao u vezu?! Nemoj da pominješ da brak nije validan, šta je bilo, bilo je, šta ćeš sada i ti kao i Lepi Mića da pi**š po meni - rekla je Matora.
Pa Anita je do juče nosila tu burmu. Fuj mi je - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni sada radi živac, ja bih sada otišla...Nije mi ni saučešće izjavio, pitao je Anitu da li mi je izjavila saučešće, rekla mu je: "Boli me du*e" i posle je došla u ormar da mi izjavi saučešće - rekla je Matora.
Kada sam ustala da komentarišem, ja mu se nisam obratila, ja sam se obratila Lakiću. On na mene kao: "Šta si ti radila sa Munjom?", ja sam rekla da jeste on mene dva puta poljubio na blic jer nisam stigla da odmaknem glavu, a meni Anđelo kaže: "A nisi dr**la Munji?", ja mu kažem: "Ne, nisam" - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.