AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je narednu temu u okviru "Pretresa nedelje", te je tako dao reč na samom početku Maji Marinković.

Za svaku situaciju krivite Mionu da pokreće ono što on radi, svađe su konstantno, ali poenta moje teme je da ona to radi. Majo, šta ti misliš o situaciji - pitao je Milan.
Ja imam hrabrosti i petlje da kažem. Lepo si rekao: "Zašto ćutite?"...Da, mislim da ona budi to u njemu. Oni sada deluju skladno, normalno za crnim stolom kada reše te situacije. Ja sam rekla da u njihovoj vezi od mesec ipo dana ima mnogo često svađa. Mislim da Ša ima prenaglašene reakcije i da one nisu normalne, ja mogu da kažem jer sam i ja bila takva, nije normalno. Mislim da on to ne radi iz čista mira, stalno se Miona budi nezadovoljna, namrgođena - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nekako i pristrasan, jer volim Ša. Mislim da Mionu ne zanima Ša, da će ga zaje**ti. Evo na primer, on je pravio paštetu neku, ona mu je mozak popila zbog toga što nije ista kao što je neko pravio. Budi mu nemir i bes, svo to njeno zvocanje. Vidi se da i njega sve to guši, ne verujem da će to trajati. Mislim da ga degradira i pravi ozbiljnim ludakom ovde - rekao je Bebica.
Danas je Miona kada sam objašnjavala, ja sam tu navela nju zbog odnosa prema tom momku spolja...Ona je sama rekla da bi to svakako uradila. Nije mi legitimno da ona svoje stavove brani sa time šta neko drugi radi. Ja kada sam rekla da je ona izdajica, ona odmah kao: "Tebi je ušao Adam..." - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam skočila, samo mi nema smisla. Nije problem da ti izneseš, ali svaki put isto, nema potrebe stalno potenciranje...Da nije Miljane, ti ne bih bio ovde, ja sam ovde ušla nevezano od njega, ja nisam ušla ovde na osnovu Miljane Kulić - rekla je Miona.
Ja mislim da oni imaju prilike da upoznaju jedno drugo. Komentarišem postupak prema tom dečku, da li je sa Ša, Božom ili Munjom, mene to ne zanima. Meni to nije moralno, ali se predstavlja tako - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.