AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On će pokušati da skine sve maske učesnicima i da raskrinka sve priče koje su intrigirale javnost u prethodnom periodu.

Haos za crnim stolom zbog Marijine podele budžeta, Mića je pohvalio, ukućani skočili kao opareni.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako nije bila dobra podela budžeta, utanjila je kod pola ljudi koji su ovde jaki rijaliti igrači. Marija jedno priča pa kad dođe kod mene, a drugo na podeli budžeta, Slađa je rekla šta svi misle ovde. Dobila je pet hiljada, a opet je bila iskrena. Kad se sve uzme zanimljiva podela - rekao je Munjez.
Kako boli deset evra, je l' moguće da ste toliko pohlepni za pare, ja ne mogu da verujem - rekla je Miljana.
Ja sam ponosan na Mariju, ona je sve okrenula, celu kuću je digla na noge. Okrenula je sve u kontru, pokazali su se svi kakve su vođe, sad mogu samo da pričaju -odbrusio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ti si mi hvalio podelu budžeta, rekao si da je super bila podela, šta sad pričaš, njegova rasprava je vređanje, ne pada mi na pamet da se spuštam na njegov nivo - rekla je Lejdi.
Boli te Derventa i Republika Srpska, boli te Zola. Ajde sedi i ćuti, oćeš da ti dam da šmrkneš nešto, vidi kako si grbava Malivukova - rekao je Terza Miljani i Mariji.
Voleli bi vi da me boli, ali ja sam nikad jača ostavljam sve loše u prošlosti -rekla je Miljana.
Božu j*be Sirijac, sedi dole Božo i ne jedi go*na, sad si našao nešto da pričaš -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.