AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka i Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On će pokušati da skine sve maske učesnicima i da raskrinka sve priče koje su intrigirale javnost u prethodnom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Milane, ja sam rekao Malivuk da je bila top podela budžeta, svi je pljuju živi, sa tri hiljade je haos napravila. Svoji prijatelji su je napljuvali, ona je to i osetila. Svi su se svađali oko para, u odabranima je haos bio, itekako je pokazala kako treba da se podeli budžet i bila je prava podela kakva je trebala da bude. Bile su loše podele, ali ova danas savršena. Munja je gađao zbog tri hiljade - rekao je Bebica.
Nisam se ja uvredio za tri hiljade, nego to što mi je bacala pare, nisam ja ker ovde, nikoga nisam uvredio, sve što sam rekao stojim pri tome, uopšte me nije izrevoltirala zbog podele novca. Ali da mi tako baca pare kao da sam stoka... Sad Bebica ovde priča i hvali je, naravno kad je zadovoljan šta je dobio -odbrusio je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je jedan od većih pušača k*rčeva ovde, kad je dobio tri hiljade tek onda je rekao kako ću da ih ložim ovde sad. Ja ovde uvek imam po 15 hiljada, nebitno. Mene je pogodilo što je ljudima koji je ne vole i sa kojima ne priča dala velike budžete, a ja sam je uvek poštovao - rekao je Terza.
Ja sam se danas posvađala sa Marijom iz razloga što je u raspravi sa Terzom počela da spominje Teodoru i Bukilića i tako se bavila nekim perfidnim forama.
Sve ja pamtim i vratim, baš mi je drago što sam im napravila haos, taman da se vidi ko je kakav - rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.