AKTUELNO

Haos!

U toku je podela budžeta Marije Malivuk. Naredni na redu bio je Boža Džons.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći si izdajnik. Svaki dan pljujeć Miću, čoveka koji je od samog početka bio uz tebe - rekla je Marija.
Nikome se ovde ne priklanja. Ja Miću nisam izdao. Nismo na istom nivou, ne možemo nikada ni biti. Ja sam te hlebom hranio. Hodajuće zlo. Treba da te bude sramota od Gospoda Boga šta radiš. Da ti Miće nije, ne bi mogla da funkcionišeš - rekao je Boža.
Slobo, mali budžet. Ne mogu da kažem da si ljiga, ali ono što je činjenica je da nisi ispao čovek prema meni. Gačiću, nemam više para, malibudžet, ali moram da kažem da protiv tebe nemam ništa loše da kažem. Zameram ti jer si rekao u više navrata da ti se ja ubacujem tokom izlaganja. Volela bih da se više družimo u svakom slučaju - kazala je Marija.
Hvala ti. Upadala si mi u reč, ali ne zameram ti - kazao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Šana i Pabla tri hiljade i od mene još po hiljadu. Vi ste moja braća. Pablo se obrukao jer je bio u vezi s personom(Sarom) koja je izjavila da je s tobom bila samo zbog prodavnice, ali to je tvoja ružna prošlost - kazala je Marija, pa dodala:
Ne znaš da držiš jezik za zubima. Otkrila si gluposti na račun muzičara koji su svoje karijere izgradili svojim talentom. Uništavaš im porodice i treba da te bude stid - kazala je Marija.
Najgore si pričala o ljudima kojima si dala veliki ili srednju budžet - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.