AKTUELNO

Samo iskreno!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Munjeza i Anđele Šparavalo, kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.

Na redu da nominuje je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Anđele, od početka smo korektne. Malo mi ne pije vodu da ne zna da skuva, ona je nama spremala ranije u odabranima svima a sad ćute. Ako joj je Slađa prijatelj ne treba tako neke stvari da joj govori, malo mi ta priča ne pije vodu. Možda tvojim roditeljima neprija da se iznosi prljav veš iz porodice pa zato možda nisu iskreni sto posto ali nisi ni ti. Nemam loše mišljenje a da si malo lajsnica jesi. Što se Munje tiče nemam loše mišljenje o njemu, treba da se igra ovde, ali da sam ja u tvojoj koži ne bih posmatrala devojku od svog druga kao komad mesa. Od samog starta smo okej, za rijaliti si top, dosta si se popravi, sačuvaću Anđelu, tebe šaljem u izolaciju -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Danijela, ja o njemu nemam ništa lepo da kažem, drugima ćuti a meni uvek upada u reč. Od kako sam ušao ovde on mene maltretira, cepa mi stvari a pritom ja ovom čoveku ništa nisam uradio. Ima neke crte kao moj otac i zato ne mogu da mu se suprostavljam, ja ovom čoveku ne mogu da nađem ni jednu vrlinu, on je monstrum kao i moj otac. Toliko je zao, pokvaren i ispao je loša osoba prema meni. Što se tiče Anđele, mi smo u korektnim odnosima, neću da joj udaram na stvari koje radi jer vidim da jako loše prihvata mišljenje, stalno se znoji. Poslaću Munjeza, ostaviću Anđelu -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.