AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.ra, Darko Tanasijević, započeo je razgovor sa Milenom Kačavendom, koja se osvrnula na sukob sa Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, šta se dešavalo tih dana, pre tragedije, kao i dana kada je Janjuš izašao iz Bele kuće? - upitao je Darko.
Janjuš se žalio da ga boli vrat nekoliko dana. Ja sam mislila, kada su ga izveli da je reč o njegovom zdravstvenom stanju, jer mi nije izgledao dobro. Kako su dani prolazili, Aneli je imala sve manje i manje živaca, pa je dan pre nego što se on vratio rekla da je odustala od njega. Ja sam joj govorila da ne radi to. Ja sam imala jako loš predosećaj posle par dana, iskreno. Kada je on došao i objasnio sve, to ste svi videli, ali Aneli je posle toga pogrešila u samom pristupu. Ja sam joj rekla da malo sačeka s razgovorom, a ona je otišla. Nakon što je obavila razgovor sa njim, bilo je očigledno da mu je nešto prećutala, jer je on bio ljut - kazala je Milena.
Juče si bila ljuta na nju, više nego ikada do sad - rekao je Darko.
Da, tako je. Ona nikada nije umela da se odbrani kako treba. Ja stvarno nikada nisam imala loše namere prema njoj, a njoj je oslednjih par dana smetalo jer nisam sedela sa njom i savetovala je. Juče sam ustala da prokomentarišem, a ona je pokazala animozitet odmah po mom početku izlaganja. Ja u prvi mah nisam želela ništa da kažem, ali me je isprovocirala. Nije pokazala empatiju. Aneli govori da ja navijam za Janjušev odnos sa Majom, a od toga nema i od istine - istakla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, da li misliš da Milena navija za odnos Maje i Janjuša? - upitao je Darko.
Ne mogu da kažem da navija, ali kako ona zna da je zbog Janjuša Maja povraćala celo veče? - upitala je Aneli.
Nisam ja radila njoj gastroskopiju, ali se videlo da je Maja bila jako loše zbog njega. Maja i Janjuš su bili zajedno godinama, razveo se zbog nje, bila je trudna sa njim, naravno da će joj biti teško, o čemu pričamo? Ja sam rekla Aneli samo da ne treba da bude fokusirana samo na sebe u svemu ovome - istakla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.