AKTUELNO

Šok!

U tolu je emisija ''Pitanja gledalaca''. Uesnici diskutuju o ratu Maje Marinković i Aneli Ahmić zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Maja nema pravo da govori o Aneli, jer se na metar je*ala s Čorbom, dok je Janjuš spavao. Ti si, Majo, našla da podržavaš, kradete muževe ženama - rekao je Mića.
Da, tako je, kradem muževe. Da su žežele da čuvaju te muževe, čuvale bi ih napolju. Janjuša sam mnogo volela, a i on je mene. To je činjenica. Aneli se poigrava sa njim - istakla je Maja.
Maja je imala pravo da priča o meni šta je htela, na Aneli je bilo da ona posluša nju, ili da sluša sebe - istakao je Janjuš.
Ja sam tebi kriva jer sam se samo družila sa nekim, a Maja se je*ala na tvoje oči, dok si je voleo?! - rekla je Aneki.

Foto: TV Pink Printscreen

U ponedeljak sam video koliko si pokvarena i tvoje izlaganje mi je pomoglo da vidim šta se dešava. Ti si od tog trenutka ništa veliko za mene. Zgadila si mi se. Sad bih najviše voleo da budem sa njih pet. Rekao sam da ako ne uspem sa Aneli, da ovde niko za mene neće postojati. Govorio sam da je volim, da mi je draga, ljubakao se sa njom, priznao je kao devojku. Nisam bio savršen, ali sam je stvarno gledao kao devojku do koje mi je stalo. Napravila je sra*e, više ne mogu da imam poverenja u nju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Pink.rs