AKTUELNO

Žestoko!

Milena Kačavenda i Maja Marinković su komentarisala ponašanje i vezu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, te su se osvrnuli i na Aneli Ahmić.

U svađi sa njih troje, kažu meni da treba da ćutim zbog Ša. Ja Ša gotivim ali imam pravo da komentarišem. - rekla je Maja.
Ja se opteretim jer ne želim nikoga da ispljujem, a imam svoje mišljenje. I Budem korektna i fer i ispadnem loša. Kaže da ja pravim feštu od Janjuševog ulaska. Kada je Janjuš govorio da je problem da se vi družite, ona se pravdala da je okej, a sada govori kako joj ti Majo smetaš. Nije mi to jasno - rekla je Milena.
Ma ovde svako menja priču - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za Ša i Mionu rekla moje mišljenje, tačnije za nju, a onda je Ša meni rekao ako sam ja dobra sa njim, da ne smem da komentarišem, meni to nema poente, oni su sami ušli u konflikt sa mnom. Mene je Anita nazvala rasturač veže, ja podržim odnos nje i Anđela ona me vređa, ja joj dam krevet ona me vređa - rekla je Milena.
To je sve bolesno. Vidim ja da su njima veze perfektne, ne zna se koja je bolja. Sve veze su im bolesne, sve se vidi - dodala je Maja.
Meni su Milica i Terza bili hevi zbog sukoba, a sada su mi super, smirili su se i to je to, što bih ih sada komentarisala. Ja nisam protiv veze Aneli i Janjuša nikada bila, ona je sama sebe zeznula - dodala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.