AKTUELNO

Ogorčena kao nikada!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' , a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje.

Ušla si kao prevarena žena, a sada čujemo da si imala simpatije prema Alenu koji je u braku, koja je razlika između tebe i Stanije - gkaislo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre 4 godine, simpatzirala sam ga i hvalila kako jen normalan muškarac, pitala sam da li je razveden jer sam u tom momentu osetila to da pitam - rekla je Aneli.
Što se tiče ANeli odmah sam je pitala šta joj je rekla majka, ona je rekla Janjuš kao Janjuš. Dala je cigarete, apsolutno nisam videla tu bol i tu tugu za njim. Apsolutno se sdlažem da je Maja više empatije pokazala. To što je Januuš uraio za nju je za svako poštovanje, to je prva osoba za kojuje Januš rekao da želi da je oženi - rekla je Maja.-
To i ja želim i želela sam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji ku*ac je Alen onda u priči? Sve ona nalazi bogataše, ona je meni juče rekla da će Maja i Janjuš završiti zajednop - rekla je Miljana.
S tim šo je bila bolesna i poraćala, plesala na žurci - rekla je Aneli.
Njoj je bitnije da prati Maju, nego da dokaže Janjušu. Ona ne može sama, dođe majka, ona kaže mama šta radi Alen? - rekla je Miljana.
Ja sam njemu dovoljno dokazala dovoljno moju ljubav - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila da je Janjuš folirant i da će osttati dosledan ženi, ali je on priznao, ljubio se s njom, kako se on osećaoo napolju kada je nogledao klip, gde ona pita za Alena? Šta nju boli pi*ka za njega, ovo joj je rijaliti igra, nju je interesovala samo svoja zadnjica, kako to ljudi nemaju osećaja. Bilo kome da se dogodila tragedija, tek će da ga stigne, on je još izgubljen. I zamisli neko mu priđe i pita ga da li su zajedno, špta da očekuje od Janjuša da ga grli i da ga ljubi - rekla je Miljana.
Ja bih najviše voleo da se s nekim grlim i ljubim sada - rekao je Janjuš.
Nadam se da će izaći klipovi da je Maja povraćala i pre toga, ja se ni sa kim nisam sprdao - rekao je Đedović.
Sve će doći na svoje, ja ću tada pričati, ja nemam razlog da se pravdam nekome - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolesnice sve si glumila, a Janjuš je pokazao kakav je čovek. On je u toj situaciji razmišljao i o detetu i o tome da joj donese sliku, a ona je majku pitala da li se razveo Alen - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.