AKTUELNO

Čudno razmišljanje!

Maja i Ša ušli u sukob oko ženskih kompetencija koje moraju da imaju kako bi održale vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba na vreme da se raziđu ljudi ako to sve ne funkcioniše, ja kad god sam saznala za prevaru uvek sam se povukla. Nikad nisam bila za prevare i nikad nisam varala, za mene je to nemoralno -rekla je Aneli.
Uvek bih voleo da budem onaj ko vara jer više pati onaj ko je prevaren, imamo primer Anite i Matore, Matora je prevarena i doživela je nervni slom, e sad ko će šta da nosi na duši to je već druga stvar -rekao je Munjez.
Vrednosti su se totalno izgubile, u današnje vreme svako vara samo je stvar ko je pametan da to sakrije a ko se lako provali -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena mora da bude sređena i skockana i da uvek bude uredna da bi privukla svog muškarca a ne da smrdi na zapršku i da bude domaćica i da onda razmišlja zašto je neko vara a više nije privlačna muškarcu -rekla je Maja.
Meni je žena najslađa kad ujutru ustane i kad je u nekoj majičici, šta će mi neko ko je samo lep a nema mozga, šta da pričam sa njom. Može da te gleda samo kao seksualan objekat i da te vara na sve strane -rekao je Ša.
Što se tiče prevare u braku, u njemu nikad nisam bila niti sad imam želje da ulazim u brak. Sada želim da živim slobodnim životom, volim zabavne duhovite muškarce, dobro je što sam prevarila Zolu jer sam tad saznala koliko ga volim, zato podržavam te neke stvare prevare. Ali ko god vara treva da bude na iglenim ušima jer kad nešto kriješ i lažeš kad ta se sazna -odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.