AKTUELNO

Britka na jeziku!

U toku je emisija 'Elita - Izbacivanje'. Večeras ćemo saznati ko će od nominovanih ukućana zauvek napustiti Belu kuću.

Na vezi je Sita Ahmić, Anelina sestra.

Foto: RED TV Printscreen

Ja bih na početku želela da izjavim saučešće Janjuševoj porodici -rekla je Sita.
Otkrij nam sve o tvom kontaktu sa Janjušem -rekao je Darko.
Ja sam njemu izjavila saučešće posle tragedije, mi smo poslali buket cveća na groblje, on mi se tad javio i tad smo počeli da se dopisujemo. To je bilo ljudski sa naše strane, oni su ipak bili u ljubavi tako da se to podrazumevalo. Ja na početku nisam podržavala tu vezu jer smo mi bili protiv veze u rijalitiju, nije bilo do Janjuša, međutim nakon što su ušli u odnos ja sam videla iskrenost sa obe strane i bila bi monstrum da se protivim ljubavi. Ja sam znala da je ona zaljubljena u njega jer poznajem svoju sestru. U njega nisam verovala jer su igrali neke igrice ali mi se kasnije potvrdilo sve jer je dokazao da je voli -rekla je Sita.
Dok smo pričali njemu je smetala to Anelino ponašanje u eliti, ja sam pokušala da mu objasnim da je ona ušla totalno slomljena u rijaliti jer ona nije kvarna i ne može se uklopiti tako lako u to okruženje. Za Munju joj takođe nije bilo jasno šta se dešava -dodala je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Janjuš toliko ogorčen na Aneli od kako se vratio? -pitao je Darko.
Janjuš je isključivo ljut zbog situacije sa Munjom i od kako je mama došla u posetu, to je jedino -dodala je Sita.
Možeš li nam reći ko je Alen? -pitao je Darko.
Alen je kao naš član obitelji, on nikad ništa nije imao sa Aneli, tako da je ja molim da kaže šta je istina, jer će se posložiti to sve. Meni nije jasan tok razgovora mame i nje, ali ja tvrdim da ništa nisu nikad imali, on je samo naš prijatelj i to je to. Ja sam Janjušu objasnila ko je taj čovek. Ja neću ulaziti u detalje šta znači to da je čeka on napolju, ja znam da ranije ništa nije bilo između njih ali da li su bili u nekom muvanju to ne znam. Za detalje sa njim ja stvarno ne znam. Ja ne podržavam šta je pisala i šta je sve rekla. Kad bih ušla rekla bih joj da li si ti ponela tikvu ili glavu u kuću. Volela bih da ispriča pravu istinu i to joj poručujem -rekla je Sita

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.