AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka Ana Radulović ugostila je Darka Tanasijevića i pripadnicu sedme sile. Voditelj Darko podigao je Anđela Rankovića kako bi mu postavio sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo ljudi komentarišu vašu vezu da ste dosadni, nema strasti. To priča Aneli, Maja, Luka Majčica, Munjez - rekao je Darko.
Maja Marinković priča zato što nju radi lupanje o vrata, radi je tuča, gebanje i sasvim lofično da tako misli. Ja smatram da svo to ludilo postoji vreme i mesto. Imam 31 godinu i prošao sam mnogo žena i znam da se svakoj ženi doopalo što imam mirnu stranu i onu divlju. Marinkovići su spremni da se odvoje, nije bilo moranje, nego su izabrali. Aneli mi nije jasno da govori kada nas nije ni videla, ni ona nije znala u kakvom je odnosu, ona je govorila da je promenila mišljenje. Majčica ide od jednog do drugog, ovde priča jedno, tamo drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko ide i ćućuri svima, poltron si, sa svima si dobar. Il si lud il si glup, ako dođe Marko i kaže da prenosiš sve što priča Maja - rekao je Anđelo.
Anđelo je sada u pravu - rekao je Đedović.
Ja sam već rekao da smatram da Miljana nikada nije volela moju devojku, onda udarala po njima pa i po meni. Mislim da Miljana mene mnogo ceni i poštuje i da je htela mene za zeta.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.