AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Zašto lažeš samu sebe da si se spasila Anite kada vidimo da te itekako boli sve što se dešava sa njom i Anđelom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Spasila sam se. Nije mi bila dovoljna Matea 11-og. Tada sam se razmišljala na taj razgovor, šta će biti, verovatno bi otišlo u pogrešnom smeru, a zamisli da sam se pomirila sa njom, bilo bi mi 60 puta gore. I da nije bilo Matee, sigurno bi do toga došlo, jer ljubavi nije bilo. To je tako, šta sad, nije normalno, naravno da nije svejedno. Malo je zaj**ana situacija u glavi, soba, imanje podsećaju me na neke stvari...Koliko sam ja sigurno u glavi iz te žudnje i svega to se tako napravilo, verovala sam u to, je**ga, verovala sam
Kad si imala devojačko veče, ja sam sedeo u separeu sa svojim društvom, ušli ste veseli i izašli ste besno za par minuta - pitao je Milan.
Trebali smo da dobijemo drugi sto, pa smo se iznervirali oko tog mesta, inače ništa - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Milenu Kačavendu.

Iz kog principa nećeš da ustupi krevet Anđelu i Aniti - glasilo je pitanje.
Zbog Matore. To je bila stvar principa, ja sa njom provodim vreme, krevet je manje bitan. Komentarisali su me, pa i Miona, rekla je da sam ja rasturačica veza. Ja sam u tom krevetu od početka, Anđelo me je pitao da li može da spava dok nisam tu, rekla sam da može. Niko nije prišao da me pita za krevet, Anđelo je prišao da me pita da li se vraćam. Ja ne bih krevet dala zbog Matore, to je jasno kao dan. Ono što je mene isprovociralo jeste one što mafijaju, kao: "Milena može da bude u duplom krevetu". Ona je dogovorila sa Ša razmenu kreveta, taj krevet pored Đedovića je Ša dao Aniti - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti itekako lepo pakuješ. Tvoja priča ima smisla kada je ti pričaš. Ja ne branim Mionu u raspravi sa tobom. Prvo ona nije rekla: "rasturačica veza", tvrdim odgovorno - skočio je Ša.
Rekla je, nisi bio u dnevnom boravku, kako možeš da tvrdiš stvari - rekla je Milena.
Nije rekla. Anita i ja smo se dogovorili za krevete i pre nego što je ušao Anđelo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

A ko je rekao da je tako?! Ne pratiš priču. Ti kada si odlazio u datom trenutku, bilo je razgovora, vas dvoje ste bili bliski niste ni ušli u vezu, ja sam s Markom pričala da ako promeniš krevet, da ja dođem kod Đedovića...Momku sam ustupila krevet, on je pedantan, ne bih ustupila krevet bilo kome. Ja bih ga radije dala nekom drugom, dala sam ga isključivo zbog Anđela - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.