AKTUELNO

Ne spominje ga tako često!

Nakon što je rešen slučaj između Filipa Đukića, Kristine Kockar i Marije Ane Smiljanić, došlo je vreme za drugo suđenje. Pre istog, Miljana Kulić izvinjavala se Milanu Miloševiću što se u naletu nervoze posvađala sa njim.

Foto: RTV Pink

Ovoga puta su Gordana i Teodora Džehverović tužile Krisitnu Kockar za uvredu časti, jer je izjavila da je nju sramota od porodice Džehverović. Sudija na ovom slučaju bio je Slobodan Radanović, inače Kristinin suprug.

Foto: RTV Pink

To je bilo danas. Sedeli smo Đeks, Ana, Filip i ja. Kada ste ušli u kupatilo, ja sam rekla: "Mene je blam" i onda smo komentarisali Teodoroine pesme. Pirana, Hijena i kao keva. Bila je komparacija zbog tih pesama. Pa smo rekli: "Jao blam, dođe ti majka u rijaliti i iskanalit te pred svima". Meni kada je moja majka onda došla, ja sam joj rekla da bude dobra i da ne napadne Slobodana - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ta Hijena, ta Pirana, to sam ja iza scene! Iza nje uvek stojim ja! Meni je čudno da tvoja majka ništa ne zna o tvom životu. To je meni vrlo, vrlo, vrlo čudno! Ja svako kretanje svog deteta znam - pričala je Goca.

U celu priču umešala se i Saška Karan, koja je stala na stranu Gordane Džehverović, a zatim se Kristina Kockar obratila ponovo majci pevačice i svoje cimerke Teodore. Kiji se nije svidelo što joj je Goca spomenula majku.

Foto: RTV Pink

Evo pošto ste sada upleli moju majku koja nije tu, ja moram da kažem da moji roditelji i njegovi (Slobodanovi) roditelji nisu bili upleteni u to šta se dešava u našem braku. Meni je to debilo. Meni je 29 godina. Ja sam bliska sa mamom. Moja mama zna neke stvari koje mnogi ne bi rekli svoji roditeljima - govorila je Kristina.

Kako je izgledalo ovo suđenje između Gordane Džehverović i Kristine Kockar, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta. Inače, Kija je u toku ovog suđenja spomenula i svog oca, koji je teško bolestan i za koga je rekla da bi volela da budu u boljim odnosima.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Teodora Džehverović

'