AKTUELNO

Haos!

Darijan Radomirović ušao je u crveno, te je tom prilikom žestoko opleo po svojoj bivšoj devojci Sneži Kušadasi i njenoj mami.

Za vas je rekla, neću da drukam, znaš i sama, a onda je došla da joj hleba kupujete. Ološ prodani. Sada kada nema hleba da jede otišla kod Marinkovića da joj kupuje, je**o joj pas mater onu što ju je okucila u Velikoj Krsni, četvoro tako okucila, ostavila negde i pobegla u inostranstvo kod četiri muža. Njena biološka majka. Mama došla da je upozna sa 32 godina u rijaliti i onda fuk**a, Snežina biološka majka, pet meseci živi ovde da ne može niko koru hleba, je**o joj pas mater u pi**u - urlao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je jednom oterao u pi**u materinu, a onda je posle rekao: "Ma ko joj je*e mater, kupi joj". Moja najbolja drugarica iz rijalitija, kaže mi: "Sneža je tamo, gazi onog ološa, samo se seti šta nam je radila" - rekla je Jelena.
Oca izbacila iz kuće, sestri oduzela dete, žalila se u socijalnu službu. Ja babi vratim karticu, odvezem je u Mladenovac i baba mi kupi pantalone - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.