AKTUELNO

Ne mogu da reše probleme!

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić svađali su se cele večeri a čini se da se tome ne nazire kraj. Iako je delovalo kao da će pričati normalno o svom odnosu, to se nije desilo, jer su oni krenuli da se raspravljaju o Filipovom drugu sa kojim je Marija Ana bila nakon što je Đukić ušao u Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

On je pokušavao da joj objasni da je taj dečko bio loš za nju i da je samo iskoristio, ali to mu nije polazilo za rukom:

On je tebe iskoristio, glupačo jedna, ne mogu da verujem koliko si glupa! On je tebe na foru uhvatio! On sve ribe na istu foru hvata! - urlao je Filip!
Ti se šetaš sa onim skakavcem! Ja sam njega iskoristila, nije on mene! Ja ne mogu da verujem da se tu ljutiš, ja sam bila slobodna, mogla sam šta hoću da radim! Ja sam iz inata bila sa njim, evo piše mi Filipov ortak, e baš mi drago, svi su takvi! - vikala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miki POBESNEO, pa OSUO BRUTALNU PALJBU po Saški Karan: DA SU PAMETNI TEBE BI SE ODREKLI! (VIDEO)

Bane Čolak, iako je rekao da je zaljubljen u Mariju Anu, sada je pokušavao da posreduje kao ljubavni savetnik, a kako je sve izgledalo i da li su uspeli da reše probleme, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'