AKTUELNO

Pogodilo ga!

U toku je počela podela budžeta Nikole Lakića.

Marija Malivuk je najgora soba u Eliti. Rođena si sa mržnjom i sa mržnjom ćeš i umreti . Prema svima si pokazala mržnju, neko na koga sam se ja prošle nedelje okačio jer si mi dirala najrođenije. I onda sm kao i po običaju rekao nek ostane još malo - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet ide Matoroj, znaš da mogu da budem na obe strane, neke stvari sagledavam drugačije i onda ispadne na način na koji ispadne. Neko si koga cenim, volim kad mi kažeš obno što zaista misliš, ove sezone si doživela kataklizmu, svaka tvoja suza je bila i moja. Raspadao sam se u nekik trenutcima i zamislio sam da se to meni dešava, ovo me pogodi uvek. Drago mi je što si se izdigla iz situacije i srago mi je što si na pravom putu, kao i što je Anita izabrala svoj put. Imaš porodicu napolju, stvarno te volim kao osobu, umem i ja ponekad da budem grub, ali to ne umanjuje moje mišljenje o tebi. Pravi si brat drug - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona i Ša, predpostavio sam da še biti turbulencija, pozanjem te i nisam ništa ni očekivao drugo. Umeš da budeš prenaporanl ali izgleda da od samog starta želiš da se boriš i da ne pustiš. Miona ume da bude jako prgava i jako pogana, gubiš i te neke komentare zbog gluposti . Prema svojim prijateljima jesi veran, odan. To što pričaju za razuliku u godinama, nema veze s vezom, i ja sam od Coke stariji 15 godina - rekao je Lakić.
Srednji budžet ide Mensuru, ja sam ga na počletku komentarisao i rekao sam da će doći trenutak ono što zaista mislim. I dalje ne mogu da ti kažem šta stvarno mislim . U sezonama iza nas smo mogli da te vidimo u svakavom svetlu, ove sezone si sazreo. Video si možda da ovo nije mesto za tebe i da ne možeš sa kretenima. Imaš veliu podršku, nisam video da nekog toliko obožavaju. Što znači da su ljudi prepoznaoi u tebi miljenika, dopada mi se koliko si vezan za porodicu, pogotovo za tvog brata. Coka bi moja tebe komentarisala i rekla da si pravi čovek - rekao je Lakić.

Detaljnije poglefajte u nastavku.

Autor: N.P.