AKTUELNO

Sledi haos!

U toku je počela podela budžeta Nikole Lakića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da najavim da od večeras kreće haos, prošli su prazniici, ne mmogu da slušam ove lažne moraliste, mora da se zna ko je ko. Uzmite kokice i gledajte večeras - rekla je Maja.
Snežo mali budžet, ne znam šta si očekivala. Za srednji sam se dvoumio, zanmo se više godiina unazad. Apsolutno koristiš drugare kada ti trebaju, pogubila si se u rijalitiju. Nisi više ona koja je verodostojna svojih komentara, apsloutno si neko ko je polupan ove sezone, šlihtaš se rijaliti igračima . Mislim da nećeš kući, jer izazivaš neke reackije, ovde si zalutala - rekla je Sneža.
Odgovoriću svakome onako kako treba, nije bitno ko je prekoputa mene. A ne šlihtam se rijaliti igračima jer sam ja jedna od najjačih rijaliti igrača - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Luki Majčici, pokušao si da me podmitiš, Marijani si špokušao da se šlihtaš,. Luka je jako povodljiv, neko ko je naprsno zavoleo Anđela i postao mu bff. Takav je bio sa svima, ne znam ko je sledeći verovatno Uroš Silni. Ovo šro se ti šatro družiš sa Anitom i Anđelom, priklonio si se njima jer su glavna tema, ti si ovde predmet sprdnje - rekao je Lakić.
Jedan srednji ide Bebici. Bebica hoće da pomogne, zaista sam impresoniran tvojim znanjem i svime što poseduješ. Što se tiče tebe i Teodore, već sam ti rekao, odgovorio si mi da ni sam ne znaš šta te to vraća Teodore, mislim da ne treba da dopustiš da ti to radi, da naskače na tebe, ne treba ti takvo degradiranje. Vidi se da ti je stalo do nje, ne mislim da igraš rijaliti sa njom, videlo se u par navrata kada su pokušavali da vas razdvoje. Mislim da bi hteo da kažeš i Mileni i Đedoviću svašta nešto, da li je to kupovina mira ne znam - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si jako blag, kao i prema Aleksi koji je u Odabranima. Iznenadilo me što si Sneži dao 3000 a bili ste super, mislim da možeš da budeš bolji nego do sad - rekao je Bebica.
Veliki budžet ide Žani, njeni komentari me oduševljavaju, oduševljavaju me tvoje perike,, tvoj stav. Cenim što ceniš porodicu, kupio me tvoj odnos sa Bobancem, osporavali su tvoje izlaženje u klu, ja znam da tik ad izađeš nema momaka, izađeš sa kumom, sa drugaricama - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da kažem da je porodica na prvom mestu, tako će uvek ostati. Bobanac je moj prijatelj, moj bivši muž, otac mog deteta. Kome se to sviđaa sviđa kome ne i to je rako - rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.