AKTUELNO

Da ne poverujete!

Tokom emisije "Elita", učesnici su nakon izbacivanje započeli "Igru istine", Lepi Mića prvo pitanje postavio je Slobi.

Koliki si očekivao procenat glasanja? - pitao je Lepi Mića.
Ja sam očekivao da će Anita imati dosta, vidi se da ima podršku i po poklonima, narod treba poštovati. Anita bi ovde mnoge ostavila sa malim procentom. Narod glasa za ljubav, narod glasa za parove, ili za žrtve. - odgovorio je Sloba

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao mojima da ne glasaju, apsolutno sam očekivao, Anita je ovde u centru pažnje. Možda je sad krenula pravim putem, pa ju je narod sad častio, apsolutno je merodavan procenat, ja sam zadovoljan. - rekao je Lakić.
Nekako sam uzdržan, ona je uvek postavljala emocije prema Matori, sa Anđelom je nekako opuštena. - rekao je SLoba
Pitanje za Šana, koji je razlog sukoba tebe i Bore? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog psovke moje porodice, ja ne opraštam ko mi dira porodicu, ja sam mu rekao iz šale neku foru, on je se tu primio, počeo da mi psuje porodicu, bio je izrevoltiran. - odgovorio je Šan.
Nije bilo potrebe da se dođe do takvih gadnih psovki zbog gluposti ali dobro. - rekao je Šan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je hteo da se sukobi sa mnom, izaziva me, preti mi da će zube da mi izbije i tako. Videćemo dal će napolju zube da mi izbije. - rekao je Terza.
Ja se nisam tebi uneo u facu, napolju sve to može da se reši, ti si meni prvi opsovao porodicu! - rekao je Šan.
Jako teško im je palo, i biće im sve teže i teže. Siguran sam, počelo je sve kad sam ušao, čoporativno je svi napadaju. Sad nakon našeg ulaska u odnos, biće udari i po njoj i po meni, meni ovde niko ne može nju da zgadi. Velikoj većini nije svejedno, to se vidi, ovde su svi došli da bi bili poznati i popularni, Anita će njima stalno biti trn u oku. - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.